Statie meteo senzor de vant z-wave Cavi

1.882,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 56
bucata

Cod : POPE005206

* preturile contin TVA

Producator:

Cavi

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Z-Vremea este primul senzor automat de energie din lume, Z-Wave.
Senzorul multifuncțional este alimentat de o celulă solară. Datorită managementului energiei și condensatorului intern senzorul de vânt trimite măsuri catre centrala  Z-Wave chiar si in timpul noptii.
Construit în manager energetic calculează automat și trimite informatii la interval între 5 minute (în zilele însorite) și 1 - 2 ore în zilele înnorate sau la începutul zilei.
În plus, managementul energiei protejează împotriva descărcării complete și permite funcționarea continuă pentru raportarea în rafale de vânt, furtună sau amurg, în caz de urgență.
Senzorul multifuncțional este capabil de a capta și trimite diferite valori prin unde  Z-Wave 
Principalele informatii sunt :
 
· Temperatura aerului
· Umiditate relativă
· Intensitatea luminii
· Viteza vantului
· Presiunea aerului
· Punct de condensare
 
Măsurarea este realizata  la o celulă solară de 1 metru pătrat și raportate cu o eficiență de 16% în kWh. Pentru a calcula randamentul de vânt, fiecare rotație a opta este numărata și suma totală este de raportata ca PULSE.
 
Datorită Z-Vremea puteți declanșa de închidere automata a  jaluzelelor sau a ferestrelor de mansarda daca acestea sunt achipate cu motor de comanda z-wave FAK_ZWS230, fie prin dispozitive asociate directe sau scenarii. Măsurile de lumina ambientală și randamentul solar poate fi folosit pentru a activa lumina exterioara a casei pornind la amurg și oprind dimineața. Tot cu ajutorul statie meteo puteti comanda intreruperea sistemului de irigat, daca afara a inceput sa ploua; pentru aceasta functie trebuie sa achizitionati si o vana de inchidere POPE009501

Înainte de a putea configura și utiliza Z-Vremea, unitatea trebuie să fie complet încărcată de lumina directă a soarelui timp de 4-6 ore. Fără lumină directă a soarelui, încărcarea poate dura 12 de ore.


 
Documente

Scrie un review