Motor cu comanda Z-wave pentru actionare ferestre mansarda Fakro

1.850,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 55
bucata

Cod : FAK_ZWS230

* preturile contin TVA

Producator:

Fakro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Motorul Fakro ZWS230 este ideal pentru actionare de la distanta a oricarei fereastre acoperiș și este pe deplin compatibil cu sistemul wireless Z-Wave, care permite integrarea într-un sistem de automatizare casa inteligenta. 


Actionarea maximă prin lant  este 36cm, forța lanț maxima este 200N. Motorul este echipat cu protecție încorporată la suprasarcină care acționează ca un senzor pentru a asigura inhiderera corecta a ferestrei.


Cu ajutorul acestui motor si cu informatiile date de sattia meteo a casei POPE005206, unitatea centrala Z-wave poate invhide automat fereastra cand vremea s-a stricat si a inceput ploaia. Astfel nu mai trebuie sa purtati grija ferestrelor de mansarda uitate deschise.


Pentru a putea să funcționeze motorul Fakro ZWS230 prin intermediul uni controler Z-Wave este necesar să:


1. Apasati tasta 1 pentru a introduce in reteaua z-wave dispozitivul.
2. Asociați aparatul cu perechea selectată de butoane de pe Controller (folosind functia "ASOCIAT").3 Functia "Utilizarea MANUAL" Butonul "Manual de operare" face posibila operarea motorului imediat după conectarea la sursa de alimentare. Este folosit pentru lucrări de exploatare manuale în modul secvențial, adică start, stop, începe în direcția opusă, opriți - etc.


4 Led de semnalizare . LED-ul arată starea de dispozitive din rețea. Clipește LED indică starea de  protecție și poate însemna că controlul dispozitivului nu este posibil.


Tensiunea de alimentare 230v


 
Documente

Scrie un review