Despre noi

Societatea noastra nu este un simplu magazin online.

 Suntem o companie ce activeaza in domeniul instalatiilor electrice din 2006 sub numele Mega Electric Company (ulterior schimbat in Trivolt Distribution) , cu un portofoliu impresionant de clienti si lucrari executate in 8 ani de experienta.
Firma noastra detine un showroom, depozite, atelier de productie tablouri electrice pentru echipamentele importate.

Domeniu de activitate al societatii este reprezentat de importul si distributia de corpuri de iluminat si materiale electrice.

Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti reprezentata atat de consumatori industriali cat si casnici. Gamele de produse promovate satisfac pe deplin toate necesitatile clientilor din domeniul instalatiilor electrice de tip traditional sau modern.

Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati de constructii, instalatii electrice si amenajari interioare. Un alt segment de piata care a fost atins de societatea noastra este reprezentat de clienti gen supermarket-uri de profil de diverse dimesiuni din Bucuresti cat si din tara.

Marcile de renume national si international, diversitatea si calitatea produselor comercializate si nu in ultimul rand nivelul preturilor sunt atuuri care ne definesc si coordoneaza activitatea.

 Echipa   urmareste in permanenta satisfacerea nevoilor clientilor prin:

  •          diversificarea gamei de produse capabile sa satisfaca orice cerinta in domeniul  instalatiilor electrice, de tip industrial sau casnic, traditional sau modern;
  •          calitatea produselor promovate;
  •          continua perfectionare a personalului care consta in participarea la diverse cursuri, training-uri si seminarii de profil;
  •          consultanta tehnica specializata;
  •          asigurarea transportului marfurilor catre client sau la orice punct de lucru specificat  de acesta;
  •          implicarea progresiva prin suport tehnic in cadrul tuturor proiectelor acestora;
  •          acordarea de garantii pentru produsele care prezinta disfunctionalitati din fabricatie.
  •          pozele produselor sunt cu titlu informativ

 

 

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse