Vana de închidere Z-wave pentru gaz sau apa Cavi

655,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 19
sau

... si va contactam noi!

Cod : POPE009501

* preturile contin TVA

Producator:

Cavi

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

POPP Flow  vana de închidere generala pentru tevi de apa  sau gaz.

Flow Stop este un motor acționat de controlerul de închidere pentru oprire automata de debit la conducte de gaz și de apă. Acesta vana este echipata cu tehnologie Z-Wave. Datorita estui fapt este deosebit de adecvata pentru utilizarea în case inteligente cu protocol de comunicare Z-wave.

Instalarea este foarte usoara dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos.

POPP Flow este livrat complet inclusiv supapă / cu motor, sursa de alimentare, montaj și Ghid de pornire rapidă, este ușor de asamblat pe robinetul general  de alimentare existent. În acest sens, vana poate fi montata pe  toate standardele de conducte obișnuite, inclusiv ½ "și ¾".

La montaj  nu este necesara demontarea conductei existente. Instalarea se face în mod normal în 5-10 minute.

Vana POPP Flow este acționată de un motor care închide robinetul cu bilă mecanic. Chiar dacă motorul necesită doar 12 Volt (1A), are o putere mare, precum și un cuplu mare, care închide fiabil robinetul cu bilă în doar 10 secunde. De asemenea, o închidere manuală a supapei este posibilă în cazul unei pene de curent - datorită unui rulment de eliberare a ambreiajului.

După ce Vana Stop Flow se adaugă la un gateway de origine inteligentă prin Z-Wave, robinetul poate fi operat prin intermediul oricarui PC, notebook, smartphone sau tabletă. În plus, în caz de scurgeri de gaze sau apa - atunci cand in casa sunt montati si senzorii de detectie - vana  primeste comanda de oprire imediata si astfel este capabila sa opreasca în mod automat un aflux de apa, gaz etc  și, prin urmare, protejeaza casa impotriva unor  pagube importante.

Vana poate si montata si la instalatia de irigat si cu ajutorul ei puteti porni sau opri sitemul in functie de dorinta, preprogramat sau in cazul in care se primeste semnal de la un senzor ( cum ar fi de la statia meteo POPE005206, cand ploua afara robinetul opreste irigatia) 
 

 
Documente

Scrie un review

Suna acum