Tablou incastrat gips carton 12M Gewiss

Transport
 • verificare colet la livrare
 • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: GW40605PM

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


(2 review-uri)

Producator
Gewiss

Dimensiune

79.45 lei
* preturile contin TVA

Descriere

Tablou electric modular incastrat 12 module pentru fixare in pereti de gips carton. 


Ideal pentru locuinte din material policarbonat cu usa transaprenta pentru vizitare sigurante.


Montajul este extrem de facil datorita bornelor de marcaj situate pe doza tabloului.


Dimensiuni 330x270x85mmTabloul vine echipat cu sstemul de sine omega pentru fixarea aparatajelor modulare. Pe sina din se pot monta o multitudine de aparate cum ar fi sigurante automate, relee, lampi de semnalizare, sonerii, etc.


Pentru o legare ferma si corecta a circuitelor electrice de impamantare si de nul recomandam echipare tabloului electric cu bara de nul GW40402Optiona tabloul poate fi echipat cu perete despartitor, astfel tabloul poate avea mai multe compartimente care pot fi cu destinatie speciala, de genul compartiment curenti slabi, pentru router, pentru acumulatori, pentru consumatori 12v etc. Peretele de compartimentare se achizitioneaza separat si are dimensiuni difertie in functie de marimea tabloului electric. Codul pentru tabloul de 24 module ar fi Gw40606PM


Usa tabloului este fixata pe balamale detasabile, astfel pana la montajul final usa poate fi pastrata in cutie pentru protectie, si cand toate legaturile electrice sunt finalizate aceasta poate fi usor in locasul ei. Pentru securitate aceasta usa poate fi echipata cu Yala GW40422


.


In cazul cladirilor mari, tablourile pot fi interconectate inre ele iar cu ajutorul peselor de conectare GW40425 se poate asigura o aliniere pefrecta si foarte usoara de realizat.Recomandam acest tablou electric ca fiind extrem de bine gandit si cu multiple optiuni de montaj avand o multime de accesorii care il fac foarte agreeat si utilizat de catre  electricieni, nu in ultimul  rand si datorita designului acest tablou electric este unul din cele mai utilizate tablouri din piata.  


 


 


Scrie un reviewReview-urile utilizatorilor pentru Gewiss Tablou incastrat gips carton 12M

 • Buyer, (3 persoane au considerat acest review util)

  Inainte de a fi montat de catre electrician, imi era frica ca va strica designul holului, dar nu arata rau deloc, este chiar discret asezat in perete.

  Review util? Da
 • Florin,

  tabloul cu 12 module este pe un singur rand, nu pe doua cum apare in poza

  Review util? Da
Produse