Tablou electric incastrat in gips carton 36 module Gewiss

196,84 lei
in stoc verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 5

Cod : GW40609PM

* preturile contin TVA

Producator:

Gewiss

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Tablou electric modular incastrat 36 module asezate pe doua randuri de cate 18M, pentru fixare in pereti de gips carton. 


Material constructiv -  policarbonat echipat  cu usa transaprenta pentru vizitare sigurante.


Montajul este extrem de facil datorita bornelor de marcaj situate pe doza tabloului. Practic sunt cateva excrescente cu care se puncteza locul de decupare de pe rigips. Se fizeza cutia pe perete, se


apasa, apoi dupa indepartaea dozei tabloului electric, raman urmele de la bumbii pentru marcaj.


Dimensiunile cutiei sunt 465x505x85Tabloul este echipat cu doua sine din pentru montajul sigurantelor automate sau a aparatelor modulare DINPentru o legare ferma si corecta a circuitelor electrice de impamantare si de nul recomandam echipare tabloului electric cu bara de nul GW40402In cazul in care se doreste impartirea tabloului electric in mai multe compartimente, se poate utiliza peretele despratitor GW40487Usa tabloului este fixata pe balamale detasabile, astfel pana la montajul final usa poate fi pastrata in cutie pentru protectie, si cand toate legaturile electrice sunt finalizate aceasta poate fi usor in locasul ei. Pentru securitate aceasta usa poate fi echipata cu Yala GW40422In cazul cladirilor mari, tablourile pot fi interconectate inre ele iar cu ajutorul peselor de conectare GW40425 se poate asigura o aliniere pefrecta si foarte usoara de realizat. 


 


 


 
Documente

Scrie un review