Kit complet Inverter+ panouri fotovoltaice 230v max 3.6kw Steca

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: KIT3600W

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


(un review)

Producator
Steca
18600 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

1,550.00 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Kit fotovoltaic monofazat


Setul presupune Inverter inteligent Steca (made in Germany) si 12 bucati panouri fotovoltaice policristalin( made in Romania)  250w bucata (3 kw) . Optional inverterul permite marire de putere pana la 18 panouri ( 4.5Kw). 


Acest kit este ideal pentru locuinte si birouri unde consumul electric este preponderent ziua.


Sistemul fotovoltaic este conectat la sistemul national de furnizare energie electrica si la alimentarea generala a casei. In cazul in care necesarul de putere electrica instantanee, este mai mare ca puterea produsa de panouri in acel moment, atunci suplimentul de curent se alimenteaza din retea. Aceasta situatie se poate intalni mai ales in zilele noroase in momentele in care in locuinta functioneaza mai multi consumatori electrici puternici. In cazul in care consumul de curent este mai mic decat puterea electrica produsa de panouri, atunci surplusul de energie este injectat in reteaua nationala de curent electric. In cazul in care productia de curent este constant mai mare decat consumul electric, atunci se poate face un contract special cu furnizorul de energie electrica din zona si se poate trece la o tarifare cu dublu sens ( contor electric cu citire in ambele sensuri).


 Inverterul pe care noi il folosim este produs in Germania si este de o calitate superiara. Caracterisiti generale si avantaje :


Nivel de eficiență cu durată de viață mai lungă. 


Rezultatele ridicate de eficiență maximă de 98,6%, ceea ce duce la mai puțină energie pierdută si îmbunătățește randamentul panourilor. În afară de aceasta, un concept nou și unic de răcire în interiorul invertorului asigura o distribuție uniformă a căldurii disipate și implicit o durată lungă de viață a dispozitivului.


Inverterul are un display LCD grafic pentru vizualizarea energiei, valorile de randament, de performanță și de exploatare, parametrii actuali ai sistemului. Meniul său inovator permite selectarea individuală a diverselor măsurători. Meniul de pre-programate permite darea în exploatare a dispozitivului foarte usor. Dupa prima alimentare la retea, acesta citeste curentul din reteau nationala de distributie dupa care in 20 secunde se calibreaza perfect pentru a armoniza curentii. Invereterul este usor de instalat Toate conexiunile electrice si  întrerupătorul sunt accesibile din exterior.Concluziionare caracterisitici :


∙ Nivel de eficiență ridicat 98.6%
∙ Instalare simplă , greutate maxima 9.1kg cu maner de fixare 
∙ nu se incalzeste excesiv datorita menagementului de temperatura integrat
∙ întrerupător DC incorporat
∙ izolare în conformitate cu clasa de protecție II
∙ putere maxima AC pe iesire 3680W 230V 
∙ Droop Mode pentru integrarea în sisteme hibride
∙ modul de tensiune fix pentru alte surse de energie
∙ 7 ani garanție după înregistrare
∙ management optimizat 
∙ Afisaj multifuncțional LCD grafic cu ecran iluminat
∙ operație simplă bazată pe meniuri
∙ meniul de navigare in mai multe limbi


Inverterup poate fi echipat cu multimple accesorii. Cateva din ele le puteti vedea mai jos  Panourile fotovoltaice folosite in acest kit sunt de cea mai buna calitate sunt policristaline 250w, fabricate in Romania la cele mai inalte grade de calitate.


Putere efectiva panou 250w Acesta poate fi montat cu usurinta atat in plan orizontal, vertical sau inclinat in functie de necesitatile de montatj.


Dimensini exterioare 1640x992x40mm


Celule solare 60 buc x (156x156mm)


Grad de protectie Ip65 Ip67 


Cablu alimentare 4mm de tip solar echipat cu mufe solare


Greutate 19kg


Grosime geam 3.2mm


Panou poate suporta maxim 550 kg zapada / metru patrat


Testul la impact este facut  cu un  cub de gheata la o viteza de 80km/h


Schita animata de principiu functionare : 


 


Scrie un reviewReview-urile utilizatorilor pentru Steca Kit complet Inverter+ panouri fotovoltaice 230v max 3.6kw

  • Iiii, (o persoana a considerat acest review util)

    Cu ajutorul acestui kit si cu putina organizare se poate reduce factura de curent cu peste 80%. Organizare inseamna ca toate activitatile casnice sa fie facute preponderent ziua, spre exemplu spalatul rufelor, calcat, aspirat etc toate sa fie facute ziua cand curentul este gratis, el fiind produs de panourile fotovoltaice. In cazul proprietatilor cu sisteme de alimentare din put, recomandam ca apa sa fie extrasa d ziua si stocata intr-un rezervor montat pe cat posibil mai sus de cota 0 , ulterior ea fiind consumata de acolo chiar si prin simpla cadere, acest sitem se foloseste in special pentru irigatul peluzelor unde se cosuma un volum mare de apa pe o perioada de minim 30-60 minute zilnic; astfel se elimina consumul pompei si hidroforului.

    Review util? Da

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse