Ventilator diam 100-125mm iFAN Vents

Diametru tubulatura mm

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: iFAN

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Vents
698.76 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

58.23 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Utilizare:
- Ventilator inovator de evacuare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort in camerele de dus, bai, bucatarii si alte spatii rezidentiale.
- Functiile inteligente de control integrate permit efectuarea unor setari personalizate pentru un micro-climat echilibrat.
Motor:
- Motor durabil cu rulmenti cu bile cu necesar de alimentare minim de pana la 3.8 W.
- Rulmentii nu necesita intretinere si au suficient lubrifiant pentru intreaga functionare a motorului.
- Ventilatorul este alimentat printr-o unitate cu un interval larg de la 100 la 240V si de la 50 la 60 Hz. Ventilatorul se poate folosi in diverse tari si are o functionare stabila cu cabluri electrice universale.
- Motorul este montat pe un conector din cauciuc anti-vibratie pentru o functionare silentioasa si fara vibratii a ventilatorului.
- Motorul este dotat cu protectie impotriva supra-incalzirii.
Functii inteligente:
Humidity Mode / Controlul umiditatii Ventilatorul este echipat cu un senzor inteligent de umiditate cu trei moduri de functionare: - SLEEP –Ventilatorul este gata sa primeasca un semnal de la senzorul de umiditate sau de la comutatorul extern. - SILENT –modul optim de eliminare a umiditatii la capacitatea de aer potrivita (pana la 83 m3/h) combinata cu functionarea silentioasa. - MAX –modul de eliminare a umiditatii excesive cu viteza cea mai mare si capacitatea maxima de aer (pana la 133 m3/h).
TIMER / Controlul timpului/ eliminarea umiditatii/ temporizator Ventilatorul este echipat cu 3 timere: - Timer pentru umiditate - setarea functionarii ventilatorului pentru eliminarea totala a umiditatii dupa stabilizarea sa (30, 45, 60 min). - Oprirea timerului - ventilatorul functioneaza in continuare timp de 5,15 sau 30 de minute dupa activarea senzorului de prezenta sau a comutatorului extern si apoi revine la modul anterior de functionare - Temporizator - ajustati temporizatorul pentru a evita oprirea/pornirea inutila a ventilatorului daca folosit baia la intervale scurte si frecvente. Dupa ce creste umiditatea sau dupa primirea unui semnal de la senzorul de prezenta/ comutatorul extern, ventilatorul trece la o viteza mai mare nu imediat, ci dupa intervalul setat (0,2 si 5 minute)
SPEED / Modificarea vitezei ventilatorului Ventilatorul are 10 trepte de viteza: - pentru modul SILENT: de la 40/33 la 83/72 m3/h (O125/100 mm) - pentru modul MAX: de la 83/72 la 133/106 m3/h (O125/100 mm)
24 HOURS / Ventilatie permanenta Modul de functionare continuu la viteza mica asigura un schimb de aer minim continuu in incapere cu capacitatea de aer 40/33 m3/h (O125/100 mm). Dupa ce se modifica nivelul de umiditate, ventilatorul este trecut pe modul MAX (automat) sau SILENT. Ventilatorul este trecut pe modul SILENT dupa primirea unui semnal de la senzorul de prezenta sau de la comutatorul extern.
Ventilatie automata la intervale regulate Functia integrata de activare a ventilatiei automate. Odata la 15 ore ventilatorul se porneste pentru 2 ore pentru a ventila incinta cu capacitate de aer de 83/ 72 m3/ h (O125/ 100 mm).Certificare Europeana Da
Cod EAN 4824032055564
Debit de aer maxim (mc/h) 106 / 133
Diametru (mm) 100/125
Garantie 5 Ani
Mod constructiv Axiale / Extractie
Nivel de zgomot (dB) 17 / 22 / 32
Optiuni Echipare Timer, Senzor umiditate, 2 viteze
Posibilitati montare Perete
Presiune (Pa) 33/35
Producator VENTS
Protectie motor IP 44
Putere (W) 3.8
Tensiune alimentare (V) 220Ventilator diam 100-125mm

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Ventilator diam 100-125mm iFAN

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse