Termostat programabil pentru exterior cu senzor de alimentare DEVIREG 850 - THERMOPADS Thermopads

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Devireg 850 [cu sursa de alimentare]

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Thermopads
2030.79 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

169.23 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Termostat programabil pentru exterior cu senzor de alimentareDEVIREG 850 - Thermopads


Termostat electronic universal Devireg™ 850 pentru dirijarea sistemelor de protectie contra inghet la suprafete exterioare si acoperisuri. Se pot conecta 1-4 senzori digitali ce transmit termostatului atat informatii despre temperatura cat si despre nivelul de umiditate, ceia ce asigura un control inteligent al momentului de pornire si oprire a sistemului de incalzire.


Este un sistem zonal dual , ceea ce inseamna ca zona de incalzire poate fi impartita in doua parti autonome, de exemplu partea de nord si cea de sud. Posibila setarea inei zone prioritare si altei secundare pentru a putea, de exemplu, limita consumul de putere.

Se pot seta atat 2 zone cu senzori la sol, cat si 2 zone cu senzori la acoperis, sau 2 zone cu senzori si la sol si la acoperis, acoperind astfel si aplicatii de tip rezidential sau comercial.

Daca e reglat corect, se pot obtine economii de operare de 60% în cazul aplicatiilor la sistemele de la sol si 40% pentru sistemele de la acoperis comparativ cu cele ale unui simplu termostat de temperatura a aerului.


Se livreaza cu sursa de curent 18-24 V DC. Fara senzori. Senzorii de tip G (ground) sau R (roof) se livreaza separat.


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Termostat programabil pentru exterior cu senzor de alimentare DEVIREG 850 - THERMOPADS

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse