Termostat programabil pentru exterior cu senzor de alimentare DEVIREG 850 - THERMOPADS Thermopads

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Devireg 850 [cu sursa de alimentare]

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Thermopads
2030.79 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Termostat programabil pentru exterior cu senzor de alimentareDEVIREG 850 - Thermopads


Termostat electronic universal Devireg™ 850 pentru dirijarea sistemelor de protectie contra inghet la suprafete exterioare si acoperisuri. Se pot conecta 1-4 senzori digitali ce transmit termostatului atat informatii despre temperatura cat si despre nivelul de umiditate, ceia ce asigura un control inteligent al momentului de pornire si oprire a sistemului de incalzire.


Este un sistem zonal dual , ceea ce inseamna ca zona de incalzire poate fi impartita in doua parti autonome, de exemplu partea de nord si cea de sud. Posibila setarea inei zone prioritare si altei secundare pentru a putea, de exemplu, limita consumul de putere.

Se pot seta atat 2 zone cu senzori la sol, cat si 2 zone cu senzori la acoperis, sau 2 zone cu senzori si la sol si la acoperis, acoperind astfel si aplicatii de tip rezidential sau comercial.

Daca e reglat corect, se pot obtine economii de operare de 60% în cazul aplicatiilor la sistemele de la sol si 40% pentru sistemele de la acoperis comparativ cu cele ale unui simplu termostat de temperatura a aerului.


Se livreaza cu sursa de curent 18-24 V DC. Fara senzori. Senzorii de tip G (ground) sau R (roof) se livreaza separat.


Scrie un review

Produse