Telecomanda Z-wave Plus Fibaro

233,96 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 7
bucata
sau

... si va contactam noi!

Cod : FGKF-601

* preturile contin TVA

Producator:

Fibaro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Telecomanda universala pentru echipamente Z-wave utilizate in sisteme inteligente de Smart Home Control

A fost proiectata ca un breloc cu detalii precise. forma compacta si ergonomica permite sa se potriveasca perfect in mana si in buzunar, in timp ce butoanele ridicate permit o apasare  intuitiva.

Fiecare apasare de buton raăspunde la o optiune de 1, 2 sau 3 click-uri si menținand apasat un buton in jos. Asta duce la  un total de pana la 30 de combinatii și posibilitati.

Pentru cele sase secvente se pot utiliza de la 2 pana la 5 butoane. Secventele sunt recunoscute numai atunci cand brelocul este deblocat.

Cu aceasta telecomanda se poate comanda practic orice : Luminile de control, porniti muzica, gestiona temperatura, închide jaluzelele si portțile si sa deschida usa. Se poate rula practic orice dispozitiv si scenariu.

Exemplu de utilizare 

La sosirea acasa, se poate deschide, fara efort din breloc, garajul, lumina pe aleea pentru siguranta si confortul dumneavoastra, si sa dezarmeze alarma în casa ta. Fiecare dintre aceste actiuni pot fi declansate în mod independent sau cu un singur clic, care poate lansa întreaga secventa de actiuni ca o scena.

 

 

 

 

 
Documente

Cataloage

Scrie un review