Stecher industrial Antiex 16A 2P+E Scame Scame

Curent (A)

Numar de borne

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 218.EX1633

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Scame
64.72 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

5.39 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Priza/fisa Antiex Scame dotata cu interblocaj sau siguranta si in premiera sistemul I-device cu semnalizare prin led .Acest sistem permite monitorizare tensiunii si semnalizarea prin LED .Cand ledul este aprins – inseamna ca sistemul este OK stecherul este bine conectat si sigurantele fucntioneaza . Cand ledul este cliepste – se intelege : 1- siguranta arsa (pentru prizele care sunt dotate cu protectie ) ;2- lipsa faza sau stecherul nu este bine conectat .Cand Led-ul este stins – inseamna ca este lipsa tensiune .


Materialul din care sunt construite aceste prize este Fibra de poliester armata cu sticla .Acest material nou si revolutionar se caracterizeaza prin :


material foarte rezistent la contaminare, complet rezistent la coroziune si potrivit pentru aplicatii care necesita utilizarea unor componente cu emisii reduse de fum si fara halogeni, LSOH (Low Smoke Zero halogen) componente. Proprietatile remarcabile ale materialului sunt, de asemenea, garantat în timp, datorita valorii ridicate RTI (Index de temperatura relativa), masurat la 20000 h. Numeroase verificari si teste au fost efectuate, chiar teste de rezistenta la UV, pentru a garanta durata lunga de performanta materialului initial. Grosimea zidurilor este suficienta pentru a oferi o alternativa excelenta la aluminiu, otel inoxidabil sau fonta.


REZISTENTA LA FOC
Poliester armat cu fibra de sticla folosite în ADVANCE GRP garantii de caldura excelenta si rezistenta la foc: nu propaga flacara, nu emite halogenuri sau fum. Acest material are intarziere la flacara 960 ° C conform EN 60695-2-1; în functie de UL94. Este potrivit pentru aplicatii care necesita utilizarea unor componente cu emisii reduse de fum si fara halogeni, LSOH (Low Smoke Zero halogen).


Rezistenta la impact
Poliester armat cu fibra de sticla folosita in AVANS GRP si grosimea mare a peretilor carcasei asigura o excelenta rezistenta mecanica la impact. Tehnologia SMC folosita pentru a produce membrane face GRP ADVANCE un produs indestructibil.Rezistenta la impact din intestitate mai mare decât 20J (IK10) conform EN50102, chiar si în conditii de temperatura limita (-40 ° C +60 ° C).


Rezistenta la agentii chimici
Solutia ADVANCE PRM , datorita poliesterului armat cu fibra de sticla , duce la o rezistenta excelenta la substante chimice agresive, solutii saline, acizi diluati, hidrocarburi, uleiuri minerale, substante alcoolice. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în medii extrem de corozive.


Rezistenta agenti atmosferici
Structura si materialele utilizate, de asemenea, face ADVANCE GRP un produs potrivit pentru cele mai extreme conditii de mediu.
Gradul de protectie IP66 dublu si IP67 (IP66 pentru 125A), garanteaza un sigiliu excelenta împotriva intrarii obiectelor solide sau lichide în intestine.
Rezistenta deosebita la radiatii UV, fiabilitate exceptionala în conditii de stres de mediu si de a folosi atât la temperaturi joase si înalte ambianta (-40 ° C +60 ° C).


VERSIUNI EX
Linia ADVANCE PRM produce , de asemenea, o serie de 16A, 32A, 63A si prize 125A interblocata pentru instalarea în medii cu un potential risc de explozie identificate ca fiind zona 22 (praf), care intra în domeniul de aplicare al directivei ATEX (Directiva Europeana 94/9/CE), conforme cu standardele EN61241-0 si EN61241-1.
Tip de protectie: Ex II 3D - Ex tD A22 IP66 T90 ° C
Ta -25 ° C la +60 ° C.


Scrie un review

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse