Senzor de miscare wireless bluetooth - certificat Apple HomeKit Fibaro

311,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 9
bucata
sau

... si va contactam noi!

Cod : FGBHMS-001

* preturile contin TVA

Producator:

Fibaro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Senzor de miscare wireless dar nu numai. Acest senzor are incorporate si senzor de temperatura si un acelerometru care are rolul de a detecta cutremurul.

Senzorul face parte dintr-o gama de produse certificate Apple, compatibile sa functioneze in sistemul HomeKit de la Apple pentru automatizarea locuintei

Din aceasta categorie fac parte mai multe produse Fibaro dar nu numai. 

Senzorul foloseste tehnologia Bluetooth si are un consum redus de energie .

Avand forma unui ochi de pisica, senzorul este inspirat de acest animal care are un simt al vederii si al auzului excelent si este recunoscut pentru vigilenta sa. In plus, pisica a fost mereu considerata un protector al casei. Senzorul de miscare Fibaro are un camp vizual foarte extins, atat pe lungime cat si pe latime si observa tot cea ce tie iti scapa.

Este un senzor care combina patru functii inteligente pentru a-ti oferi MAI MULT. Acest mic dispozitiv, in afara de faptul ca detecteaza miscarea, poate masura temperatura ambientala, intensitatea luminii si vibratiile multumita accelerometrului incorporat. Senzorul de miscare Fibaro extinde confortul realitatii tale. Poti crea scenarii personalizate si te poti bucura mereu de siguranta deplina- senzorul detecteaza orice intruziune, sabotaj, incendiu sau alte pericole.

Cea mai avansata tehnologie din lume incorporata intr-o carcasa albafara niciun defect. Cu un diametru de mai putin de 44 mm.

Unul din aspectele principale ale senzorului de miscare este abilitatea sa de a detecta si cea mai usoara miscare; nimic nu ii scapa. Tinand cont ca toate camerele sunt diferite, poti adapta sensibilitatea senzorului in functie de locatie sau de o situatie particulara.

Cand esti la birou sau intr-o calatorie, senzorul de miscare FIBARO iti supravegheaza casa si iti protejeaza familia. In plus, senzorul de miscare Fibaro poate monioriza cat timp petrece cineva intr-o camera. Asadar vei fi informat cand copii stau prea mult timp la televizor in camera de zi, in loc sa isi faca temele in camerele lor si vei putea sa opresti TV-ul de la distanta.

Cu ajutorul aplicatie HomeKit din App store se pot face comenzi de la distanta, se pot primi infomatii cu privire la anumite zone din imobil, precum si multe alte automatizari. 

CUM Functioneaza ?

Accesul acasa de la distanta de pe dispozitivul iOS prin intermediul Apple TV sau iPad care actioneaz ca un hub la casa din orice loc din lume.

Folositi-va vocea pentru a comanda. Siri stie tipul si starea dispozitivelor HomeKit activate pe care le aveti in casa.

 

Protocolul HomeKit va ajuta sa va conectati dispozitivele de la domiciliu, astfel incat acestea sa lucreze impreuna cu o singura comanda

Ce se poate face cu ajutorul conceptului HomeKit?

Acesta este principiul Smart home de la Apple - HomeKit

 

 
Documente

Cataloage

Scrie un review