Senzor de fum, optic cu sistem wireless si aplicatie mobil WIFI Rouch Maus

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: TRV-WIFIRouch

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Maus
304.55 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

25.38 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Maus Rauch Wifi este un detector de fum fotoelectric/optic intelligent care este capabil sa detecteze orice incendiu in casa/barca/autocaravana sau biroul dumneavoastra si sa trimita notificari pe Smartphone-ul dumneavoastra.


Beneficiile MAUS RAUCH Wifi
- Alarma intermitenta
- Sensibilitate crescută
- Alarmă pentru smartphone (fiți alertat prin intermediul telefonului când nu sunteți in locatia unde se afla instalat senzorul - via interent)
- Activ zi și noapte
- Telecomanda aplicației (controlează dispozitivul cu telefonul)
- Alarma dB ridicat
- Poate fi folosit și FĂRĂ aplicație și wifi.


Avantajele senzorului Optic Maus
Alarmele optice false nu declanseaza atât de ușor la praf sau dacă insectele se apropie, alarme false reduse. Perfect pentru incaperile cu mult material plastic in interior, unde in caz de incendiu se formeaza fum vizibil la care detectorul optic de fum reactioneaza rapid.


Rezistență ridicată la umiditate
Amplasarea în afara băii nu afectează dispozitivul datorită rezistenței sale ridicate la umiditate.


Nu reacționează la matoză
În bucătării, nu reacționează la fel de ușor la fum (adică gaze fierbinți) precum un detector de fum ionic, ceea ce înseamnă că evitați alarmele false.


Perfect pentru multe locuri
În încăperile de depozitare/subsoluri, bărci și rulote în care pot fi medii umede, alarma optică de fum este capabilă să detecteze rapid incendiile de jar greu de detectat.


Alarma de fum Wifi - instalare 2 minute!
Descărcați TuyaSmart sau aplicația Smart Life de la producătorul de aplicații (Google Play sau Appstore). Apoi urmați instrucțiunile și adăugați alarmele de fum. Puteți conecta câte persoane doriți.


În ambalaj se gasesc - Șuruburi și bandă 3M pentru montaj facil. Puteți alege dacă doriți să-l atașați cu banda puternică 3M sau dacă doriți să găuriți tavanul și să-l fixați cu șuruburi (este de preferat banda 3M).
- Baterii
- Manual de instrucțiuni pentru a-l folosi cu o aplicație (aplicație) pe SmartPhone-ul tău (Apple, Galaxy, Huawai etc) și cum să-l folosești ca alarmă de fum obișnuită.


Cum funcționează detectoarele optice (fotoelectrice) de fum?
Un detector fotoelectric de fum se caracterizează prin faptul că folosește lumina pentru a detecta incendiul. În interiorul alarmei se află o cameră sensibilă la lumină. În această cameră, o lumină LED trage un fascicul de lumină într-o lumină dreaptă deasupra camerei. Alarma detectează fumul; atunci când fumul intră în cameră, schimbă lumina LED din calea dreaptă către un fotosenzor din alt compartiment din aceeași cameră. Imediat ce razele de lumină lovesc acest senzor, alarma începe să sune.


Cum se compară detectoarele optice (fotoelectrice) de fum in comparatie cu alte detectoare de fum?
Alte tehnici populare pentru detectoarele de fum sunt alarmele cu ionizare și detectoarele de fum cu dublu senzor. Detectorul de fum cu dublu senzor are în interior atât tehnologie de ionizare, cât și tehnologie fotoelectrică. Alarmele de fum cu ionizare sunt cele mai bune pentru detectarea incendiilor rapide cu flacără, în timp ce alarmele fotoelectrice de fum protejează împotriva incendiilor mai lente.


Ar trebui să am un detector fotoelectric de fum?
Este sigur să spunem că fiecare casă ar trebui să aibă un detector fotoelectric de fum. În timp ce detectorul de fum cu ionizare s-a dovedit a fi mai eficient în detectarea incendiilor aprinse, alarmele fotoelectrice îl depășesc atunci când există un incendiu strălucitor. Pentru cea mai bună protecție, se recomandă să aveți ambele tipuri de alarme de incendiu în toată casa.


Se poate conecta?
Deoarece este o alarmă inteligentă de fum, este important să puteți vedea direct în aplicație unde arde și să sune doar unde arde, pentru a nu crea prea multă confuzie. Cu alarmele de fum conectabile în care toată lumea sună alarma în același timp, dar numai una a fost declanșată pentru incendiu, devine ușor confuz când toată lumea începe să sune.


Care este durata de viață a bateriei?
Deoarece dispozitivele noastre sunt conectate la rețeaua Wi-Fi și monitorizează locația atât local, cât și prin intermediul aplicației în fiecare secundă a zilei, durabilitatea bateriilor este de aproximativ 12 luni. Veți primi o notificare pe telefonul mobil și prin alarma de fum atunci când este timpul să schimbați bateria.


Beneficiile MAUS RAUCH Wifi
- Alarma intermitent
- Sensibilitate crescută
- Alarmă pentru smartphone (fii avertizat prin intermediul telefonului când nu te afli la fața locului)
- Activ zi și noapte
- Telecomanda aplicației (controlează dispozitivul cu telefonul)
- Alarma decibeli ridicat
- Poate fi folosit și fără aplicație și wifi.


Alarma de fum Wifi
Descărcați TuyaSmart sau aplicația Smart Life de la producătorul de aplicații (Google Play sau Appstore). Apoi urmați instrucțiunile și adăugați alarmele de fum. Puteți conecta câte persoane doriți.


În ambalaj
- Șuruburi și bandă 3M. Puteți alege așadar dacă doriți să-l atașați cu banda puternică 3M care vine cu el sau dacă doriți să găuriți tavanul și să-l fixați cu șuruburi (este de preferat banda 3M).
- Baterii
- Manual de instrucțiuni pentru a-l folosi cu o aplicație (aplicație) pe SmartPhone-ul tău (Apple, Galaxy, Huawai etc) și cum să-l folosești ca alarmă de fum obișnuită.


Certificat
- Marcat CE. CE EN 14604:2005/AC:2008.


Dimensiuni
- Ø132 mm si 42 mm latime.


 


 


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Senzor de fum, optic cu sistem wireless si aplicatie mobil WIFI Rouch

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse