Senzor de fum Fibaro

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: FGSS - 001

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fibaro
287.05 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Senzorul de Fum Fibaro este cel mai mic senzor wireless deacest fel din lume. Dimensiuni 65x28mm


Tehnologia z-wave a permis reducerea considerabilaa dimensiunilor componentelor senzorului. Dispozitivul este cel mai avansat senzor de fum disponibil pe piata


Grilajul este construit din material de cea mai buna calitate, cu un numar imens de perforatii. Fiecare din ele a fost realizata electrochimic, astfel ca fumul intra foarte usor in camera senzorului. Detectand incendiul extrem de rapid, senzorul de fum FIBARO ofera protectie maxima, reducand la minim pagubele.


Datorita faptului ca unele produse din imobil sunt construite din materiale care pot arde fara fum, senzorul Fibaro a fost prevazut cu un senzor intern de temepratura care in cazul in care cantitatea de fum nu este suficienta pentru a declansa alarma, dispozitivul va putea totusi sa identifice o amenintare detectand cresterea temperaturii. O schimbare brusca a temperaturii sau o crestere de pana la 54 grade celsius este suficienta pentru declansarea alarmei. Numai acest tip de senzor ofera o eficienta ridicata, indiferent de materialul care arde.


Senzorul se poate instala oriunde este nevoie de el, indiferent daca se poate conecta la o sursa de alimentare, daca peretii permit comunicarea wireless sau de tipul de sistem de alarma. Senzorul se poate conecta la un adaptor de 12 sau 24 VDC. Sau se poate lasa pe modul baterie cu o autonomie de pana la 3 ani.Senzorul permite integrarea la aproape orice sistem de alarma de pe piata.


Pereti grosi care intrerup semnalul wireless? Poti conecta senzorul la alarma si printr-un fir.


Casa ta inteligenta te ajuta sa iti protejezi familia impotriva incendiilor sau a altor dezastre. Poti decide cum sa actioneze Home Centerin caz de foc, inundatie sau intrare prin efractie. Descoperirea unei amenintari poate duce la deschiderea rulourilor de fereastra,a portii de garaj, a ferestrelor, sau la iluminarea cailor de acces. Este posibil de asemenea rularea unui scenariu de siguranta la atingereaunui buton de pe telefon sau tableta.


Senzorul de fum ofera optiuni avansate de configurare a sensibilitatii senzorului. Sensibilitatea variaza in functie de locul unde este instalat dispozitivul. In bucatarie, un senzor foarte sensibil poate declansa alarma chiar si atunci cand gatesti, de aceea ar trebui sa fie mai putin sensibil, evitand astfelalarmele false. In alte camere insa, unde este mai putin probabil sa apara fum in conditii normale, senzorul trebuie sa fie setat la sensibilitate maxima.


Materialul rezistent la caldura din care este facuta carcasa senzorului protejeaza dispozitivul chiar si la temperaturi de 200°C.


F unctionarea corecta a unui senzor de fum este foarte importanta. De aceea Home Center 2 face verificari frecvente pentru a determinad a c a s enzorul functioneaza cum trebuie. In cazul descoperirii unei probleme, sistemul va trimite imediat o notificare, astfel ca se pot lua masuri imediat.


Senzorul de fum Fibaro are o functie care permite inregistrarea oricarei incercari de dezinstalare sau modificare a senzorului.


Senzorul de fum este un element extrem de important pentrusiguranta casei tale si de aceea nu este permisa interventia neautorizata. Orice incercare de a intrerupe alimentarea sau a fura senzorul este imediat anuntata.


Ledul incorporat poate fi folosit pentru a semnaliza raza de acoperire Z-Wave .Comunicarea corecta cu Home Center 2 sta la baza bunei functionari asistemului Fibaro.


Senzorul poate comunica cu un sistem de alarma prin fir sau wireless prin reteauaZ-Wave. Chiar daca raza Z-Wave nu permite comunicarea directa cu Home Center 2, fiecare din dispozitivele sistemului poate multiplica semnalul radio, permitand instalarea si in zonele mai indepartate ale casei.


Senzorul de fum testeaza raza de acoperire Z-Wave si in acelasi timp face un auto-test, informand Home Center ca se afla in stare defunctionare. Proces foarte eficient, operat la fiecare 5 secunde permitand sistemului sa monitorizeze functionarea senzorului . Testul poate fi facut si manual - este nevoie doar sa tii apasat butonul din centrul senzorului si sa astepti lumina semnalizatoare.


Senzorul de fum te informeaza in privinta statusului curent printr-un un display colorat. Daca ledul este aprins verde inseamna ca functioneaza corect si ca te afli in siguranta.


O cutie neagra implementata in senzor inregistreaza informatii despre fum si nivelul de temperatura. Indiferent daca sistemul de alarma este pornit sau nu, senzorul monitorizeaza nivelul de fum si trimite informatii catre controllerul principal periodic. Acum chiar si fumul de tigare poate fi usor detectat.


Toate amenintarile detectate sunt inregistrate si memorate in memoria controllerului principal si a senzorului. Toate pot fi monitorizate constant via telefon mobil sau de pe pagina home.fibaro.com .


Senzorul permite update-ul complet automat al software-ului . O date ce un update este disponibil senzorul il va instala automat. Home Center 2 se asigura ca senzorul de fum este mereu actualizat, oferind siguranta maxima.


Scrie un review

Produse