Releu jaluzele wireless WIFI inteligent cu comanda din telefon via internet Zamel

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: SRW-01

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Zamel
265 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Modulul SRW-01 permite controlul jaluzelelor electrice prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete.


Receptoarele Wi-Fi pot fi montatecare  incastrat in doze sau chiar in corpurile care se doresc a fi comandate si de la distanta.


Instalare usoara
Sistemele de automatizare a clădirilor, disponibile pe piață, sunt de obicei complexe, închise și foarte accesibile. În multe cazuri, ele trebuie planificate deja într-un stadiu foarte timpuriu al construcției. Cu toate acestea, aceste dispozitive sunt ușor montate și configurate și nu au nevoie de cabluri suplimentare.


Wifi
Toate produsele  comunică printr-o rețea fără fir. De aceea, nu este nevoie să cheltuiți bani pentru controlere  de automatizare a clădirilor . Vă puteți conecta cu dispozitivele din orice loc al lumii prin intermediul unui Wi-Fi. În plus, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu cablurile de comunicație suplimentare pentru aceste dispozitive. Fiecare dispozitiv este un micro controler si practic nu necestia alt dispoozitiv de control automatizare, in plus ele pot fi oricand eliminate din sistem fara ca restul sistemului sa aiba de suferit. In comparatie cu alte sisteme unde totul se comanda centralizat in controler si, automat, exista riscul ca intreg sistemul sa se blocheze cand apar probleme la centrala principala, aici fiecare dispozitiv este de sine statator, acesta este raspunzator doar pentru functiile atribuite acestuia.


Totul la îndemână Controlerul ruloului SRW-01 vă permite să controlați jaluzelele utilizând butoanele cu role. Datorită receptorului Wi-Fi încorporat, dispozitivul se conectează la cloud și permite controlul la distanță al blind-urilor. Utilizatorul poate verifica pozitia jaluzelei. De asemenea, este posibil să o închideți de la distanță sau să o deschideți. Datorită programelor stocate în cloud, este posibilă controlul automat al rolei la o anumită oră într-o zi selectată a săptămânii. 


 Prin intermediul acestor relee SUPLA puteți controla, printre altele, iluminatul, porniți și opriți aparatele și mediile de uz casnic, deschideți și închideți porțile și ușile sau controlați temperatura camerei. Toate cele de mai sus se pot face doar cu un deget. SUPLA este disponibil din orice loc de pe Terra dacă aveți doar un smartphone sau mese disponibile, precum și acces la Internet. SUPLA este dezvoltat pe baza unui Open Software și a unui Open Hardware. În acest fel, puteți dezvolta și acest proiect!Caracteristici tehnice:


Tensiune de alimentare 230V Ac 


Frecventa comunicatie Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b/g/n


Capacitate contact electric 1 5A 230v


Dimensiuni 47,5 x 47,5 x 20 mm


Sectiune maxima conductor 2,5mmp


Grad de protectie IP20


Montaj in doza cu diametru de 60mm


 


 


Scrie un review

Produse