Priza inteligenta wireless bluetooth - certificat Apple HomeKit Fibaro

320,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 9
bucata
sau

... si va contactam noi!

Cod : FGBWHWPF-102

* preturile contin TVA

Producator:

Fibaro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

FIBARO Wall Plug este un comutator plug-in controlabil de la distanta, avand integrata capabilitatea de a masura consumul de energie si putere. Este echipat cu modul WiFi.

Priza face parte dintr-o gama de produse certificate Apple, compatibile sa functioneze in sistemul HomeKit de la Apple pentru automatizarea locuintei

Din aceasta categorie fac parte mai multe produse Fibaro dar nu numai. 

Priza foloseste tehnologia Bluetooth si are un consum redus de energie .

Acces de la distanta
FIBARO Wall Plug poate servi drept comutator pentru aproape orice dispozitiv electric conectat la o priza. Poti porni si monitoriza functionarea lor chiar si atunci când esti la sute de kilometri distanta de casa

Consum de energie
Consumul de energie electrica al dispozitivelor conectate la priza inteligenta FIBARO este monitorizat în mod continuu. Controleaza consumul si planifica activitatea dispozitivelor utilizate pentru a economisi energie.

Protecie la supratensiune
FIBARO Wall Plug ofera siguranta, beneficiind de protectie la supratensiune. si datorita capacului special, este imposibil sa intri accidental în contact cu electricitatea.

 

Cu ajutorul aplicatie HomeKit din App store se pot face comenzi de la distanta, se pot primi infomatii cu privire la anumite zone din imobil, precum si multe alte automatizari. 

CUM Functioneaza ?

Accesul acasa de la distanta de pe dispozitivul iOS prin intermediul Apple TV sau iPad care actioneaz ca un hub la casa din orice loc din lume.

Folositi-va vocea pentru a comanda. Siri stie tipul si starea dispozitivelor HomeKit activate pe care le aveti in casa.

 

Protocolul HomeKit va ajuta sa va conectati dispozitivele de la domiciliu, astfel incat acestea sa lucreze impreuna cu o singura comanda

Ce se poate face cu ajutorul conceptului HomeKit?

Acesta este principiul Smart home de la Apple - HomeKit

 

 
Documente

Cataloage

Scrie un review