Plati sigure

Plata cu Cardul 

Toate tranzactiile de plata cu cardul sunt asigurate prin Mobil Pay.

Este sigur sa platesc prin credit card?

mobilpay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

Pot anula o plata?

In cazul in care ti-ai creat un cont de comparator pe www.mobilpay.ro (recomandat), vei avea acces la toate platile efectuate. Ai la dispozitie o perioada de timp in care iti poti anula comanda, primind inapoi toti banii.

Cum asociez un credit card contului meu de cumparator?

Daca doresti sa asociezi un credit card contului tau iti vom cere sa efectuezi o plata cu o valoare intre 1,1 si 2,9 RON. Uitandu-te pe extrasul de cont vei putea observa exact suma care a fost blocata si, comunicandu-o catre mobilpay, vei finaliza procedura de asociere a respectivului card. In urma asocierii banii vor fi deblocati si iti vor fi iar disponibili.

Exista o suma maxima pe care o pot plati prin credit card?

Teoretic poti plati oricat, mobilpay™ ofera insa comerciantilor posibilitatea de a-si personaliza filtre antifrauda care privesc si suma maxima ce poate fi platita printr-un credit card intr-un anumit interval de timp.

De unde stiu ca am platit?

Dupa procesarea datelor introduse, in cazul in care tranzactia s-a finalizat cu succes, iti va fi afisat un mesaj in acest sens. Suma aferenta platii va aparea pe extrasul de cont al cardului tau.

Plata ramburs

Aceasta optiune presupune plata produselor comandate online, la momentul ridicarii lor de la curier. Aceasta optiune nu presupune costuri suplimentare.

Plata cu OP

Pentru acest tip de plata trebuie contactat unul din operatorii nostri pentru instiintare ca se  doreste efectuarea platii prin Ordin de plata. Dupa efectuarea platii, trebuie trimisa copie dupa operatiunea bancara si produsele pot fi livrate.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse