LAMPA ST PURPLE 4 X 18 W, G13, SISTEM OPTIC LT5, BALAST DIMABIL, IP 55 - ALMA Almalux

779,82 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 23
Buc

Cod : AL37027

* preturile contin TVA

Producator:

Almalux

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Corpurile de iluminat din seria PURPLE, caracterizate prin parametri ridicati de protectie impotriva patrunderii prafului si apei (IP55), asigura performanta functionala, consumul scazut si confortul ridicat in cazul aplicatiilor de iluminat pentru medii speciale de interior. Produsele seriei PURPLE asigura un iluminat de tip direct, printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica de flux emis in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util si imbunatateste conditiile vizuale si ambientale..


Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita, precum si forma simplificata a aparatelor ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon sau perete, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.


Avantaje:


- cresterea eficientei energetice prin echiparea numai cu balasturi electronice;


- marirea rezistentei la radiatii de tip UV, prin vopsirea tablei de otel cu pulberi din exposy polyester;


- prelungirea perioadei de exploatare prin dotarea cu tuburi fluorescente liniare T8;


- versatilitatea gamei, prin folosirea diverselor sisteme optice (metacrilat multilenticular sau opal) cu rama din alumniniu extrudat


Specificatii tehnice:


Prin folosirea balasturilor electronice se asigura o mai buna performanta a lampilor, iar diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electronic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Prelungirea cu aproape 3 ori a duratei de viata a surselor se atinge si datorita aprinderii instantanee (se elimina efectul de flicker al starterelor).


Cablare standard: IEC 598-1 EN 60598-1 CEI 34-21


Versiuni disponibile: pentru orice tip de produs exista modele cu sistem de emergenta pentru o lampa.


Paleta cromatica: culoare gri deschis.


Zone de utilizare: spatii de interior cu parametri de mediu deosebiti: restaurante, hoteluri, bucatarii, cantine, sali de preparare a hranei, camere de baie, centre de infrumusetare si tratament corporal, Spa-uri


LAMPA ST PURPLE 4 X 18 W, G13, SISTEM OPTIC METACRILAT MULTILENTICULAR CU RAMA DIN ALUMINIU EXTRUDAT (LT5), BALAST DIMABIL, IP 55 - ALMALUX


Sursa iluminat T8 tub fluorescent cu soclu G13


Grad de protectie IP 55


Balast - dimabil


Dimensiuni (lxLxh) - 603 mm x 646 mm x 82 mm


Aceste corpuri de iluminat pot fi echipate cu droser electronic, cu kit emergenta, balast dimabil, electronic.


Aparatajul auxiliar necesar functionarii adecvate a surselor de lumina este reprezentat de balast, igniter si condensator.


Sistemele electronice dimabile de reglare a fluxului luminos, integrate in echiparea surselor de iluminat , confera un set complex de avantaje la utilizare cum ar fi:


- reducerea puterii luminoase initiale;


- economisirea consumului de energie;


- creearea unei atmosfere adecvate fiecarei stari;


- cresterea confortului vizual.


Durata de utilizare a surselor de iluminat alimentate cu balasturi electronice este de 15 ori mai mare comparativ cu cea a surselor cu incandescenta. Sunt utilizate cu preponderenta in spatii cu necesar de iluminat pe perioade lungi de timp si/sau in locurile in care schimbarea surselor este dificila. Sistemele electronice dimabile inregistreaza o cerere crescuta pe piata de profil, datorita parametrilor tehnici si functionali deosebiti ce le caracterizeaza.
Documente

Scrie un review