LAMPA ST COBALT CENTER 2 X 55 W, 2G11, BALAST ELECTRONIC, INVERTER CU AUTONOMIE 1 H, IP 20 - ALMA Almalux

558,03 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 16
Buc

Cod : AL30008

* preturile contin TVA

Producator:

Almalux

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Corpurile de iluminat din seria COBALT reprezinta o solutie echilibrata in cadrul proiectelor de iluminare generala a spatiilor de interior. Proiectarea si echiparea speciala, permit flexibilitatea alegerii tipului de iluminat: direct (datorita protectiilor din folie de plastic opal), indirect sau mixt si totodata asigura o distributie foarte buna a lumninantelor in spatiu, prin dirijarea preponderenta a fluxului luminos catre emisfera superioara si reflexia acestuia in planul util. Lipsa suprafetei de luminanta mare a corpurilor de iluminat din campul vizual al beneficiarului, conduce la diminuarea la maxim a disconfortului optic si realizarea unui mediu luminos, sanatos si placut, caracterizat printr-un iluminat difuz si un contrast slab intre lumina si umbra.


Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita, ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.


Avantaje:


- cresterea eficientei energetice prin echiparea cu balasturi electronice;


- marirea rezistentei la radiatii UV, prin vopsirea tablei de otel cu pulberi din epoxy polyester;


- prelungirea perioadei de exploatare prin dotarea cu tuburi fluorescente liniare si compacte;


- flexibilitatea iluminarii, in functie de necesitatile aplicatiei.


Specificatii tehnice:


- prin folosirea balasturilor electronice se asigura o mai buna performanta a lampilor, iar diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electronic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Prelungirea cu aproape 3 ori a duratei de viata a surselor se atinge si datorita aprinderii instantanee (se elimina efectul de flicker al starterelor)


- cablare standard: IEC 598-1 EN 60598-1 CEI 34-21


- versiuni disponibile: pentru orice tip de produs exista modele cu sistem de emergenta pentru o lampa;


- paleta cromatica: culoare alba sau gri;


zone de utilizare: birouri, sali de clasa, biblioteci, incaperi de studiu si lectura, camere de arhiva, incaperi deosebite din punct de vedere arhitectural (cladiri monument de arhitectura, muzee, hoteluri de lux, etc.)


Sistemul optic direct-indirect utilizeaza surse fluorescente compacte si este dispus lateral si este fabricat din tabla de otel vopsita cu pulberi epoxy-poliester cu protectie UV.


LAMPA ST COBALT CENTER 2 X 55 W , SOCLU 2G11, BALAST ELECTRONIC, INVERTER CU AUTONOMIE 1 H, IP 20 - ALMA


Sursa iluminat bec PL-L


Grad de protectie IP 20


Balast - electronic


Dimensiuni (lxLxh) - 600 mm x 600 mm x 105 mm


Aceste corpuri de iluminat pot fi echipate cu droser electronic, cu kit emergenta, balast dimabil, electronic.


Aparatajul auxiliar necesar functionarii adecvate a surselor de lumina este reprezentat de balast, igniter si condensator.


Balasturile electronice permit un bun nivel al confortului de iluminat si sunt fabricate conform Directivei Europene 2000/55/EC- RoHS, care se refera la restrictionarea utilizarii anumitor substante periculoase in produsele electronice, puse pe piata dupa 01 iulie 2006.


Datorita faptului ca balasturile electronice au un consum energetic redus, utilizarea acestora asigura, in comparatie cu balasturile electromagnetice conventionale, atat o economie cu pana la 25% a consumului global de energie electrica, cat si o serie de avantaje functionale:


- cresterea eficacitatii luminoase a lampilor fluorescente;


- cresterea fluxului luminos cu 10% prin functionarea lampilor fluorescente la frecvente inalte;


- reducerea pierderilor de joasa tensiune (mai putin de 10%);


- posibilitatea oscilarii fluxului luminos in functie de necesitatile utilizatorului;


- prelungirea duratei de functionare a surselor.


Utilizarea balastului electronic (de frecventa inalta) in locul balastului electromagnetic reprezinta cea mai importanta solutie de imbunatatire a nivelului de eficacitate al lampilor fluorescente.
Documente

Scrie un review