LAMPA ST BLACK 4 X 14 W, G5, SISTEM OPTIC DKL16, BALAST ELECTRONIC, IP 20 - ALMA Almalux

269,22 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 8
Buc

Cod : AL27003

* preturile contin TVA

Producator:

Almalux

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Corpurile de iluminat ale seriei BLACK sunt proiectate si create special, astfel incat sa reprezinte cea mai potrivita solutie pentru iluminarea spatiilor in care se impune un nivel calitativ ridicat al iluminatului artificial si un grad major al performantei in exploatare. Prin functionare, se obtine un iluminat de tip direct, caracterizat printr-o proportie mare de flux luminos dirijat in emisfera inferioara si o proportie mica emisa in emisfera superioara. Aceasta modalitate de iluminat este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, deoarece fluxul luminos este orientat cu preponderenta in directia planului util.


Fabricarea integrala din tabla de otel vopsita ofera beneficii in materie de instalare, intretinere si detasare, iar montajul aparent, potrivit oricarui tip de plafon, diminueaza timpul de fixare si reduce necesarul de materiale (accesorii, unelte speciale) si costul total de exploatare.


Avantaje:


- cresterea eficientei energetice prin echiparea numai cu balasturi electronice;


- reducerea consumului si cresterea nivelului calitativ al luminii prin dotarea cu tuburi fluorescente liniare de tip T5;


- marirea rezistentei la radiatii de tip UV, prin vopsirea tablei de otel cu pulberi din exposy polyester;


- prelungirea perioadei de exploatare;


-mperformante ridicate garantate de sistemul optic parabolic tri-dimensional din aluminiu anodizat anti-iridescent


Specificatii tehnice:


Prin folosirea balasturilor electronice se asigura o mai buna performanta a lampilor, iar diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electronic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Prelungirea cu aproape 3 ori a duratei de viata a surselor se atinge si datorita aprinderii instantanee (se elimina efectul de flicker al starterelor). Performantele superioare ale lampilor T5 conduc la un consum mai mic si un iluminat superior, datorita fluxului luminos mai mare decat al lampilor T8.


Cablare standard: IEC 598-1 EN 60598-1 CEI 34-21


Versiuni disponibile: pentru orice tip de produs exista modele cu sistem de emergenta pentru o lampa.


Paleta cromatica: culoare alba sau gri.


Zone de utilizare: birouri, sali de clasa, sali de conferinta, spagtii cu destinatie comerciala (magazine, showroom-uri, etc.)


LAMPA ST BLACK 4 X 14 W, G5, SISTEM OPTIC DIN ALUMINIU ANODIZAT ANTI-IRIDESCENT (DKL16), BALAST ELECTRONIC, IP 20 - ALMALUX


Sursa iluminat T8 tub fluorescent cu soclu G13


Grad de protectie IP 20


Balast - electronic


Dimensiuni (lxLxh) - 462 mm x 590 mm x 55 mm


Aceste corpuri de iluminat pot fi echipate cu droser electronic, cu kit emergenta, balast dimabil, electronic.


Aparatajul auxiliar necesar functionarii adecvate a surselor de lumina este reprezentat de balast, igniter si condensator.


Balasturile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:


- sa asigure stabilitatea descarcarii;


- sa introduca un procentaj redus de armonici;


- sa fie echipat cu sisteme de atenuare a parazitilor radio sau TV;


- sa prezinte o functionare silentioasa pe o perioada cat mai lunga de timp.


Din punct de vedere functional, aceste echipamente trebuie sa prezinte compatibilitate electrica, astfel incat functionarea surselor de lumina sa se faca la parametrii nominali. Balasturile utilizate pot fi: electromagnetice si electronice.


Balasturile electronice permit un bun nivel al confortului de iluminat si sunt fabricate conform Directivei Europene 2000/55/EC- RoHS, care se refera la restrictionarea utilizarii anumitor substante periculoase in produsele electronice, puse pe piata dupa 01 iulie 2006.


Datorita faptului ca balasturile electronice au un consum energetic redus, utilizarea acestora asigura, in comparatie cu balasturile electromagnetice conventionale, atat o economie cu pana la 25% a consumului global de energie electrica, cat si o serie de avantaje functionale:


- cresterea eficacitatii luminoase a lampilor fluorescente;


- cresterea fluxului luminos cu 10% prin functionarea lampilor fluorescente la frecvente inalte;


- reducerea pierderilor de joasa tensiune (mai putin de 10%);


- posibilitatea oscilarii fluxului luminos in functie de necesitatile utilizatorului;


- prelungirea duratei de functionare a surselor.


Utilizarea balastului electronic (de frecventa inalta) in locul balastului electromagnetic reprezinta cea mai importanta solutie de imbunatatire a nivelului de eficacitate al lampilor fluorescente.
Documente

Scrie un review