Lampa solara XSOLAR L-S (argintiu), LED, senzor de mișcare PIR, pentru exterior Steinel

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 4007841671013

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Steinel
978.34 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

81.53 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Lampa LED solara cu senzor de miscare, pentru exterior, ilumineaza fara costuri la energie, oriunde nu exista posibilitatea de racordare la retea electrica. Echipata cu senzor de mișcare PIR 140°, distanța detecție max. 8 m, flux luminos 150 lm, protecție la intemperii IP44. Poate furniza iluminare de veghe, pana la 50 de zile, fara alimentare la retea. Garantie 3 ani. Pe vreme buna sau rea - 365 zile iluminate fara costuri la energie. Lampa solara de perete - Aplica de exterior cu LED și senzor de mișcare integrat XSolar L-S Steinel Germania. Desccriere si domeniu utilizare Lampa solara de perete - Aplica de exterior cu LED și senzor de mișcare integrat XSolar L-S Steinel Germania, senzor mișcare 140°, max. 8 m, IP44. Lampa LED Solara cu senzor de mișcare Steinel integrat, cu alimentare prin panou solar. Nu necesita racordarea la rețeaua electrica. Incarcare prin panou solar și baterie reincarcabila. Lampa este dotata cu alimentator independent cu incarcare prin panoul solar și baterie litiu-fier-fosfat, reincarcabila. Posibilitate de iluminare de pana la 50 de zile, la nivel de lumina de veghe.
3 ani garanție. Transport gratuit. Acoperire Lampa de exterior cu senzor de mișcare infraroșu XSolar L-S ofera acoperire 140°, acțiune senzor mișcare max. 8 m. Detalii Senzor crepuscular integrat - produce aprinderea automata a luminii cand nivelul de intuneric ajunge la 2 lx, prevenind aprinderea inutila a luminii pe timpul zilei. Durata de viata mare a LED urilor - Lampa LED Solara cu Senzor de miscare XSolar L-S este dotata cu becuri LED - Flux luminos 150 lm si Sistem brevetat Steinel de racirea a LED-urilor, pentru prelugirea duratei de viața a acestora. Durata de viața estimata LED-uri 50.000 ore. Lampa cu senzor ideala pentru iluminare automata chiar și acolo unde nu este disponibila o sursa de curent electric. Este indicata pentru iluminarea caselor, intrari sau fațade, a cabanelor sau caselor de vacanța, pensiunilor izolate, curte, garaj, anexe sau gradina, unde nu
este posibila sau este dificila racordarea la rețea. LED-urile integrate in corpul Lampa LED Solara cu Senzor de miscare XSolar ofera o lumina alb-neutru- Culoare lumina 4000 K, cu rata buna de redare a culorilor Ra ≥ 80. Protecție buna la intemperii, IP 44 clasa III de protecție, funcționare la temperaturi intre -20 +40 °C. Lampa și panou solar pivotabile, cu posibilitate de montare separata. Montaj separat al panoului solar și a panoului cu LED-uri. Lampa este conceputa pentru montaj pe perete. Pentru utilizare optima la condițiile de luminozitate, exista posibilitatea de montaj separat a panoului solar de panoul cu LED-uri si senzor. Panoul LED cu senzor se poate monta unde este nevoie de iluminat și detecție a mișcarii, iar panoul solar se poate monta acolo unde se obtine multa lumina solara directa. Conexiunea intre cele 2 panouri se face prin cablu (6 m de cablu inclus). Nu necesita racordare la rețea -
Lumina pornita automat cu zero costuri. Lampa de exterior cu senzor de mișcare infraroșu XSolar L-S
este lampa cu senzor indicata oriunde se doreste iluminare cu tehnologie de ultima ora, fara costuri la energie. Lampa este indicata pentru iluminare oriunde nu exista posibilitatea de racordare la rețea electrica, furnizind iluminare suficienta pe fațade, fronturi de casa, cabane, curte, anexe, garaj, atelier.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Lampa solara XSOLAR L-S (argintiu), LED, senzor de mișcare PIR, pentru exterior

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse