Lampa pla, APONI 90 lampadare, antracit SLV

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 1000682

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
SLV
1264.37 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

105.36 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Dimmabil: Da Acest produs estompare!
Asamblare: Suprafata
Greutate neta: 1,4 kg
BIG WHITE Pagina: 577
CRI:> 80 CRI = Indice de redare a culorilor (Index de culoare Ra). Descrie calitatea luminii artificiale, comparativ cu lumina zilei (Ra = 100). Cu cat valoarea este, cu atat mai naturala redarea de culori luminoase.
Tehnologia Dimming: marginea Leading
Asamblare Detalii: sol
Categoria de protectie: Cerinta I pentru masuri de siguranta impotriva socurilor electrice, se aplica dispozitivelor electrice. Categoria de protectie I: protectie de legare la pamant de protectie Categoria II: Izolare de protectie Categoria de protectie III: tensiune de protectie-extra scazut
Date LXXBXX: 70/50 Descrie ciclul de viata al unui LED. L = Conservarea fluxului luminos in% B = Proportia modulelor afectate in% L70B10 inseamna, asadar, ca un numar maxim de 10% din module ating mai putin de 70% din fluxul luminos initial.
Lumen / Putere: 55 lm / W
Culoare consistenta: 6 SDCM Descrie abaterea punctului de culoare sau consistenta de culoare care pot aparea in cadrul mai multor loturi de aceleasi produse. (Unitate: SDCM)
Cod IP: IP 65 IP = Grad de protectie. Indica nivelul de protectie a carcasei impotriva influentelor externe, conform DIN EN 60529. Prima cifra descrie protectie impotriva corpurilor straine, a doua cifra descrie protectie impotriva apei. Cu cat valorile individuale sunt, cu cat nivelul de protectie respectiv este.
Durata de viata: 30000 h
Numele produsului: APONI 90
Tensiunea nominala primara: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Consum Ponderat: 8 kWh / 1.000h
Temperatura maxima a mediului ambiant: 40 ° C Descrie temperatura maxima care nu trebuie depasita, astfel incat speranta de viata dispozitiv nu este influentat negativ, si functionarea continua in mod optim atat timp cat este posibil.
temperatura ambianta minima: -20 ° C Descrie temperatura minima necesara, astfel incat speranta de viata dispozitiv nu este influentata in mod negativ, si functionarea continua in mod optim atat timp cat este posibil.
Culoare: antracit
energie electrica: 8 W
Temperatura de culoare: 3000 Kelvin
Flux luminos: 440 lm
Diametru: 7,2 cm
inaltime: 90 cm
Forma: cilindrica
Material: Aluminiu
priza de lumina: directa - indirecta
LED-ul poate fi modificat: Schimb de lightsource numai de catre profesionist
distributie Intensitatea luminoasa: simetrica de rotatie descrie trasaturile de dispersie spatiale ale unei surse de lumina.

Scrie un review

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse