Lampa de interior cu senzor IP44, max. 60W E27, alb, RS 16-4 Steinel

226,76 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 6

(un review)

Buc

Cod : 738013

* preturile contin TVA

Producator:

Steinel

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Descriere:Cu un design practic, Aplica de interior cu senzor incorporat RS 16 L  este ideala pentru coridoare, holuri, bai sau casa scarilor. Montajul se poate efectua atat pe tavan cat si pe perete. Aplica este realizata intr-o forma eleganta, din sticla triopal, suflata manual, asigurand o lumina calda si uniforma. Are posibilitate de conectare si a altor consumatori (de exemplu ventilator de baie/WC) in limita a 1000 W. Detectorul de miscare de inalta frecventa care este mascat complet in interiorul lampii, va intampina prin aprinderea luminii cand intrati intr-o camera, dupa care stinge din nou lumina cand aceasta nu mai este necesara.


Senzorul detecteaza fara scapari cele mai mici miscari pe o circumferinta de 360° si pana la o distanta de 8 m. Dacă este necesar, raza de acţiune poate fi redusa pe cale electronica pana la 3 m.


Lampile cu senzor STEINEL de inalta frecventa se instaleaza exact in acelasi mod ca si cele conventionale. Nu sunt necesare lucrari suplimentare sau conexiuni suplimentare de cabluri. Se poate seta electronic raza de actiune in limitele Ø 3 – 8 metri. Setare simpla a duratei de aprindere si a pragului de crepuscularitate cu ajutorul butoanelor rotative. Montarea este simpla: lampa si senzorul se conecteaza printr-un singur racord.  Schimbarea becului se face fara scule, datorita fixarii sticlei fara suruburi, prin sistem de inchidere baioneta 


Caracteristici:


Diametru: 275 mm x 95 mm


Voltaj: 230-240 V/50 Hz


Tip senzor: Frecventa ridicata


Putere maxima: 60W, E27


Unghi de detectie: 360°


Raza detectie: 3 - 8 m


Interval setare timp: 5 sec - 15 min


Grad de protectie: IP44


Clasa de protectie: II


Material: Plastic + sticla triopal


Culoare: Alb


Documente

Scrie un review

Review-urile utilizatorilor pentru Steinel Lampa de interior cu senzor IP44, max. 60W E27, alb, RS 16-4

  • Gheorghe,

    Dimensiune mica si asta e perfect. Lumina ok. Usor de montat. Senzor nota 10.

    Review util? Da