Inversor de sursa motorizat ATyS d M - 4P 63A 230Vac Socomec

1.968,88 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 59
bucata
sau

... si va contactam noi!

Cod : 93234006

* preturile contin TVA

Producator:

Socomec

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

ATyS d M sunt inversoare de surse monofazate sau trifazate comandate de la distanta prin contacte libere de potential de la un controller extern. Acestea sunt produse modulare cu indicare a pozitiei de comutare. Sunt destinate utilizarii în joasa tensiune la sisteme pentru care se accepta o întrerupere scurta a alimentarii sarcinii pe durata transferului.

Avantaje

Functionare sigura

Produsele ATyS M ofera interblocari electrice şi mecanice, pentru siguranta optima. Produsul ofera de asemenea indicatia de separare, confirmand pozitia separatoarelor cu indicatori mecanici duali, pentru securitate sporita.

Transfer rapid

ATyS d M se bazeaza tehnologie cu bobina şi contacte rotative, asigurand astfel o durata extrem de scurta a întreruperii (< 90ms).

Performante ridicate

Produsele ATyS M sunt conforme cu IEC 60947-6-1, standardul care guverneaza inversoarele de surse. Caracteristica AC 33B pana la 125 A permite ca acelaşi produs sa fie folosit atat pentru sarcini rezistive cat şi inductive.

Imunitate la fluctuatiile tensiunii de retea

Alimentarea ATyS d M este necesara numai pe durata transferului. Deoarece produsul se bazeaza pe pozitii stabile nu este afectat de fluctuatiile tensiunii de retea.

Functionare in 3 moduri Auto Manual Blocat 

 
Documente

Cataloage

Scrie un review