Inversor de sursa motorizat ATyS d M - 4P 125A 230Vac Socomec

2.373,44 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 71
bucata

Cod : 93234012

* preturile contin TVA

Producator:

Socomec

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

ATyS d M sunt inversoare de surse monofazate sau trifazate comandate de la distanta prin contacte libere de potential de la un controller extern. Acestea sunt produse modulare cu indicare a pozitiei de comutare. Sunt destinate utilizarii în joasa tensiune la sisteme pentru care se accepta o întrerupere scurta a alimentarii sarcinii pe durata transferului.


Avantaje


Functionare sigura


Produsele ATyS M ofera interblocari electrice şi mecanice, pentru siguranta optima. Produsul ofera de asemenea indicatia de separare, confirmand pozitia separatoarelor cu indicatori mecanici duali, pentru securitate sporita.


Transfer rapid


ATyS d M se bazeaza tehnologie cu bobina şi contacte rotative, asigurand astfel o durata extrem de scurta a întreruperii (< 90ms).


Performante ridicate


Produsele ATyS M sunt conforme cu IEC 60947-6-1, standardul care guverneaza inversoarele de surse. Caracteristica AC 33B pana la 125 A permite ca acelaşi produs sa fie folosit atat pentru sarcini rezistive cat şi inductive.


Imunitate la fluctuatiile tensiunii de retea


Alimentarea ATyS d M este necesara numai pe durata transferului. Deoarece produsul se bazeaza pe pozitii stabile nu este afectat de fluctuatiile tensiunii de retea.


Functionare in 3 moduri Auto Manual Blocat  
Documente

Cataloage

Scrie un review