Indicatorul consumului de energie electrica LE-04D F&F

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: LE-04D

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
F&F
662.15 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

55.18 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Metru de energie electrica. Doua tarife. Curent 100a.
LE-04D este un indicator static (electronic), calibrat al puterii electrice a curentului alternativ trifazat in sistem direct. Indicatorul este potrivit pentru utilizarea cu un cronometru de control extern si este proiectat pentru masurarea si facturarea in sistemul cu doua tarife.
Functionare
Sistem electronic special, sub influenta fluxului curent si tensiunii aplicate, genereaza impulsuri in fiecare faza proportional cu energia electrica consumata in aceasta faza. Consumul de energie in faze este indicat prin LED-ul intermitent A si C. Suma impulsurilor celor trei faze este indicata prin LED-uri intermitente (800 de impulsuri / kWh) si este transformata in energie consumata in intregul sistem trifazat si valoarea sa este afisat prin afisarea LCD a segmentului.
Numarul dupa zecimale este zecimi (0,11 kWh = 110 WH).
Indicatorul este potrivit pentru inregistrarea valorii energiei electrice in sistemul cu doua tarife. Doua afisaje separate T0 si T1 indica valoarea consumului de energie electrica intr-un anumit tarif. Comutarea intre tarife are loc cand tensiunea de control este aplicata pe intrarea D a contorului (bornele 10-11). Acest lucru se poate face cu ceasul de control extern. Contorul T0 citeste valoarea consumului de energie in absenta tensiunii de control la intrarea D. Contorul T1 citeste valoarea energiei din aspectul tensiunii de control la intrarea D, pana la disparitia sa. Functionarea contorului dat este indicata prin LED-uri adecvate.
Atenţie!
Indicatorul are o iesire de impuls VO. Acest lucru va permite sa conectati un alt dispozitiv de impuls care citeste impulsuri generate de contor. Conectarea unui dispozitiv suplimentar nu este necesara pentru functionarea corecta a contorului. *) Curentul de baza - determina valoarea curenta la care eroarea de masurare procentuala este aproape de zero. Daca curentul care curge prin contor este mai mare decat valoarea curentului de baza, atunci eroarea de masurare este negativa, care functioneaza in beneficiul platitorului de energie electrica. Pe de alta parte, daca curentul care curge prin contor este mai mic decat valoarea curentului de baza, eroarea procentuala de masurare este pozitiva si care actioneaza impotriva platitorului de energie electrica. Aceste afirmatii apar din caracteristici metrologice (eroare procentuala de masurare ca functie a curentului), furnizate manualului de utilizare al unui contor de energie electrica. Este evident ca contorul masoara electricitatea in mod corect cu clasa de precizie a contorului in intreaga gama de masuratori.
Curent maxim - curentul maxim pentru sarcina permanenta a contorului de energie electrica.
Curentul minim - cea mai mica valoare a curentului de incarcare, pe care contorul le detecteaza si inregistreaza.
Marcarea pe dispozitivul: 10 (100) A - Pozitia 1 (inainte de paranteza): curent de baza de 10A; Pozitia 2 (in paranteze): curent maxim 100a. Mte Tastare Trei Faze.
Protocolul de Comunicare Nicauna
Compatibilitate IEC61036.
Tensiunea de Referinta 3 × 400 V + N
Curentul curent 10:00 am
Curent Maxim 100 a
Curent minim Masumrat 0,04 a
Precizia Masurarii in conformitate cu clama IEC61036 CLASA 1
Domeniul de APLICARE AL INDICAtIEI ABACULUI 0 ÷ 99999,99 kWh
Constanta constanta (1,25 wh / imp) 800 imp / kwh
Citirea Semnalului 2 X a condus Rosu
CURENTUL DE CONECTARE SO + SO- MAX. 30 mA.
Timpul pulsului SO + SO- 30 ms
CLASA DE PREZIZIE 1.
Indicatii Consumul de Energie 3 × LED Rosu
Pulse de iesi Vo Deschis colector
Conectarea Tensiunii Vo Max. 24 V dc.
Blocuri termale termale de 25 mm²
Temperatura de Lucru -20 ÷ 55 ° C
Modul Dimensiuni 7 (122 mm)
Asamblare pe Calea Ferata 35 mm
Ingress Protection Marking IP20

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Indicatorul consumului de energie electrica LE-04D

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse