Fibrodiscuri pentru Otel inoxidabil, Aluminiu CS 570 - Diametru 180mm, Alezaj 22mm Kronenflex

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 204105

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Kronenflex
0 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Fibrodiscurile CS 570 – discuri abrazive pentru un grad mare de indepartare a materialului pe inox, oțel, metale neferoase și aluminiu Șlefuirea metalelor reprezinta o provocare deosebita pentru produsul abraziv. Metalele aparțin materialelor celor mai rezistente și cu duritate ridicata. In special inoxul și oțelurile inalt aliate, așa numitele super-aliaje, reprezinta cele mai mari provocari. Fibrodiscurile CS 570 raspund la aceste provocari printr-o granulație abraziva dura și foarte rezistenta din zirconiu corund cu o legare puternica de rașina sintetica pe un suport din fibre vulcanice. Pentru prelucrarea inoxului și aluminiului, fibrodiscul CS 570 prezinta proprietați speciale:
Șlefuire la rece prin tehnologia multistrat
Inveliș dens
Granulație din zirconiu corund Efect de auto-ascuțire al granulei din zirconiu corund Zirconiul corund folosit la fibrodiscurile CS 570 de la Klingspor este o granula dura, foarte rezistenta, fabricata sintetic cu o structura cristalina. Marginile ascuțite ale produselor abrazive naturale din cuarț, șmirgel sau granat se uzeaza prin șlefuire dupa un anumit timp, devenind rotunde, iar efectul de șlefuire scade. Zirconiul corund fabricat sintetic reacționeaza altfel. Din structura cristalina se rup bucați individuale, lasand in urma margini noi, ascuțite. In acest fel este produs un aspect uniform al șlefuirii la o indepartare continua a materialului și o durata de viața ridicata. Evitarea supraincalzirii Fibrodiscurile pot fi utilizate la temperaturi ridicate. Datorita unei șlefuiri la rece (tehnologia multistrat), lucrul nu poate duce atat de repede la supraincalzirea și decolorarea metalului pe piesa de prelucrat, chiar și la o presiune de apasare mare și la turații ridicate. Din motive de siguranța, viteza maxima de lucru a unui fibrodisc pe un suport de fixare trebuie sa fie de max. 80 metri pe secunda. Urmatoarele valori admise servesc la evitarea depașirii acestei viteze:
La discuri cu diametrul de 115 mm: 13.300 rotații pe minut
La discuri cu diametrul de 125 mm: 12.200 rotații pe minut
La discuri cu diametrul de 180 mm: 8.500 rotații pe minut Pentru utilizarea fibrodiscurilor CS 570 La fibrodiscurile CS 570 sunt disponibile suporturi de fixare potrivite, ST 358 A cu nervuri dur și ST 358 neted cu duritate medie. Suportul de fixare se alege in funcție de scopul utilizarii. Suportul de fixare cu duritate medie este adecvat pentru un aspect uniform al șlefuirii, deoarece se adapteaza la conturul piesei de prelucrat. Pentru lucrari de șlefuire mai fine, șlefuirea suprafețelor sau șlefuirea contururilor, acest suport de fixare este ideal. Pentru lucrari de șlefuire grosiere cu grad mare de indepartare a materialului se utilizeaza suportul de fixare dur. El este adecvat in special pentru lucrari de debavurare și șlefuirea agresiva. Diametru: 180 mm
Alezaj: 22 mm
Granulatie: 120
Vmax: 80 m/s
Turatia admisa: 8.500
Tip abraziv pe suport: CS 570
Forma alezaj: Gaura in stea

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Fibrodiscuri pentru Otel inoxidabil, Aluminiu CS 570 - Diametru 180mm, Alezaj 22mm

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse