Dezizolator coaxial nr. F1 Green Line (gama verde) - potrivit pentru mufele de tip F cu filet pentru inlaturarea mantalei si dezizolarea cablurilor coaxiale, inclusiv asistenta la dezrasucire Weicon

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Weicon 55000001

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Weicon
127.2 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

10.60 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Falci de prindere pentru montarea mufelor de tip F pe cablu; economie de spațiu la montarea și demontarea mufelor de tip F grație cheii hexagonale integrate de 11 mm (SW 11); dezizolare fara necesitatea de ajustarea a lamelor datorita opritorului de lungime setat pentru mufele de tip F uzuale (6/4 mm); Optional: Sunt disponibile inserții modulare cu cuțite pentru dezizolarea altor dimensiuni (de ex. pentru mufe F de compresie 6,5 x 6,5 mm)

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Dezizolator coaxial nr. F1 Green Line (gama verde) - potrivit pentru mufele de tip F cu filet pentru inlaturarea mantalei si dezizolarea cablurilor coaxiale, inclusiv asistenta la dezrasucire

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse