Controller wireless RGBW Fibaro Fibaro

280,98 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 8
Buc

Cod : FGRGBWM-441

* preturile contin TVA

Producator:

Fibaro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Controllerul Fibaro RGBW este un controller wireless unic pentru benzi flexibile LED cu patru culori. In afara de canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate.


Fibaro RGBW controleaza benzile flexibile cu 3 sau 4 culori, oferind milioane de variante de culori. Prin intermediul interfatei de tableta sau smart phone, schimbarea culorilor devine o joaca de copilInterfata de configurare permite definirea oricarei culori pentru iluminat, schimbarea saturatiei, setarea culorilor predefinete de pe un dispozitiv mobile, porneste programe, aloca culori interioare unui utilizator anume sau foloseste benzile flexibile pentru a raporta alarme care au fost declansate de Home CenterCele patru canale de iesire permitconectarea si controlarea independentaa fiecareia din sursele de lumina conectate.


Exista interfata disponibila pentru schimbarea culorilor si posibilitatea de a alege culori predefinite sau pentru creerea propriei culori.


Casa ta inteligenta reactioneaza la orice se intampla si te informeaza prin intermediul culorii luminilor. Foloseste controllerul Fibaro RGBW nu doar pentru a crea scheme de iluminare de interior dar si pentru a fi informat in privinta oricarui eveniment. Multumita celor patru intrari analog, controllerul Fibaro RGBW poate fi conectat la patru senzori analog independenti care opereaza intre 0-10V.


Meriti sa te relaxezi dupa o zi lunga. Trebuie doar sa initiezi un scenariu de relaxare programat prin simpla atingere a unui buton. Casa ta inteligenta va avea grija de restul - va regla temperatura si umiditatea, volumul muzicii si scenariile de iluminat cu ajutorul senzorilor analog conectati la modul. Culorile pastel te vor ajuta cu aiguranta sa uiti de stresul din timpul zilei.


Mai jos sunt cateva ideii de scenarii cu avertizare optica asupra statusului programat.Evidentiaza cada in functie de temperatura apei, vei da interiorului baii o stralucire subtila.Luminile RGB de tip flash din gradina vor avertiza vecinii sau serviciile de urgenta in cazul unei spargeri. Poti sa te bucuri mereu de certitudinea ca esti in siguranta.Foloseste Fibaro RGBW pentru a monitoriza in mod continuu conditiile din camera copiilor. Conecteaza patru senzori analog si monitorizeaza calitatea aerului, umdititaea, presiunea si temperatura. Senzorii care pot fi utilizati sunt de exemplu GIRA Instabus EIB/KNX pentru  Calitate aer, HOTCOLD HCRH-01 Senzor umiditate interioara, PRODUAL KLH-100 Senzor temperatura interioara si COMET SYSTEM T2214 Senzor presiuneFibaro RGBW este compatibil cu senzori care permit monitorizarea temperaturii apei, a nivelului de CO care este esential pentru 2 cresterea plantelor, a nivelului de pH adecvat pentru pesti sau nivelul de calciu. Fibaro RGBW permite monitorizarea celor patru parametri care anunta utilizatorul daca apare vreo chimbare prin push / sms / email sau lumini colorate de tip flash. Pentru acest tip de semnalizare se poate folosi Jumo dTrans CR02 transmitator parametri apa.Intensitatea luminii din gradina poate fi reglata in functiede lumina naturala ambientala cu ajutorul unui senzor delumina care este conectat la controllerul Fibaro RGBW


RGBW Controller permite monitorizarea consumului de energie al surselor de lumina care sunt conectate la el. Cele patru canale permit masurarea consumului total sau separat pentru fiecare banda flexibila. Cand este conectat la Home Center 2 poti verifica consumul de energie in timp real si verifica evolutia consumului.Tensiunea de lucru si comanda este 12/24V


Conexiuni Documente

Cataloage

Scrie un review

Produse compatibile