Cutit pentru cabluri model No. 28H pentru cabluri cu diametre intre 8-28mm Jokari

Transport
 • verificare colet la livrare
 • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: J10280

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


(2 review-uri)

Producator
Jokari
72.97 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Cutit pentru cabluri Secura 28H


Este ideal pentru decojirea mantalelor la toate cablurile electrice rotunde uzuale.Ideal pentru indepartarea rapida si precisa a mantalei la toate cablurile, model consactrac datorita milioanelor de aplicatii.


La capatul manerului cutitul este prevazut cu un reglaj pentru setarea adancimii de taiere.Cutitul de taiere este acoperit cu strat superficial de nitrura de titan (TIN) pentru o viteza de taiere superioara, o uzura mai redusa si o fiabilitate superioara.


Scrie un reviewReview-urile utilizatorilor pentru Jokari Cutit pentru cabluri model No. 28H pentru cabluri cu diametre intre 8-28mm

 • Cristian,

  calitate germana la superlativ, extrem de util la dezizolat mantaua la conductori grosi si usor de folosit

  Review util? Da
 • Dan,

  Desisoleaza foarte bine cam orice are manta si incepe de la 8 mm grosime. Cu acelasi reglaj merge la majoritatea cablurilor 3x1,5, 3x2,5, 5x1,5 gen nym-j, nyy-j, cyy-f. Foarte bine merge si cutter-ul cu ghiara, dar trebuie putina indemanare. „Simtul mainii” la manevrare este foarte ok - parerea mea. Singurul cablu la care am reglat putin mai jos cutitul a fost un myym 3x1,5 de tip mai vechi (posibil sa fi fost sub 8 mm grosime).

  Review util? Da
Produse