COVORAS INCALZIRE PARDOSEALA MAGNUM Isoplate 3 m² (5 buc 60 x 100 x 1 cm.) Magnum

Suprafata mp

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: MGN630112

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Magnum
417.51 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

34.79 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

DESCRIERE


MAGNUM Mat este un tip unic de covor pentru încalzire prin pardoseala.


Sistemul a fost proiectat pentru a fi utilizat pe o gresie existenta, sau o podea existenta, finisata astfel încât încalzirea prin pardoseala sa poata fi inclusa într-un strat de adeziv, fara nicio demolare sau macinare.


Covorul se potriveste practic sub suprafatta. Acesta scade timpul de încalzire a podelei, care, de asemenea, face ca acest sistem sa fie adecvat pentru camere care nu sunt ocupate permanent, inclusiv bai, birouri, camere de joaca, etc.


Termostatul avansat tine cont de perioada necesara de încalzire, astfel încât podeaua sa fie intotdeauna la temperatura potrivita atunci cand se doreste.


Covorul MAGNUM este disponibil în 22 de dimensiuni diferite, cu suprafata de 0.75 - 25 m². Deoarece cablul de încalzire se conecteaza prin intermediul capetelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte si invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice. Acest lucru înseamna ca o întoarcere la termostat nu este necesara.Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

COVORAS INCALZIRE PARDOSEALA MAGNUM Isoplate 3 m² (5 buc 60 x 100 x 1 cm.)

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse