Centralina automatizata pentru degivrare, antiinghet- max 2 senzori Cavi

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: HCC-01

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Cavi
1066 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

88.83 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Termostat centralina cu posibilitatea conectorii la doi senzoriCaracteristici principale
  • ACTIVARE LA DISTANTA:Centralina poate fi activata de la distanta prin SMS (opțional).
  • FUNCȚIE AUTOMATA SAU MANUALĂ:Alegeti modul de functionare cel mai adecvat cerintelor dumneavoastra. Cu functia automata nu trebuie sa va ganditi la nimic. Centralina va porni automat atunci când conditiile de temperatura si de umiditate vor fi egale cu cele setate. Imediat după eliminarea zapezii si a ghetii, centralina opreste sistemul.Senzor dublu Centralina poate gestiona doi senzori diferisi în mod simultan. In acest mod o singura centralina poate gestiona o rampa sau o cale de acces. Sau o zona externa si un acoperis in mod independent.  Orice zonasi fiecare rampa este diferita, centralina  dispune de numeroase functii pentru activarea sistemului in modul cel mai corect si cel mai precis posibil.

DISPLAY USOR sI INTUITIV:

Centralina dispune de un display comod retroiluminat de culoare albastraunde sunt indicate toate informasiile. Tastatura comodavapermite o programare facilasi rapida.Se poate echipa cu senzorii de mai sus , coduri PHTE1 (pardosela temperartura si umezeala),  PHTE2 (umezeala streasina)  respectiv PHTE3 (temperatura streasina) Tensiune de alimentare 230Vca -direct din reteaTransformator incorpora 24Vcc 6A - pentru alimentarea sondelorReleu iesire - 3 bucati x 16A Grad de protectie Ip20Temperatura de ambient functionare 0-50 grade celsius ( atentie nu temperatura de comanda exterioara)Latima 157mm inaltime 91mm.     


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Centralina automatizata pentru degivrare, antiinghet- max 2 senzori

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse