Cablu subteran tip ENEL ARE4 3x150+95 06/1kv -joasa tensiune Cavi

41,71 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 1
ml

Cod : ARE4*RX 3X150+95N - 0,6/1kV

* preturile contin TVA

Producator:

Cavi

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

CABLURI PENTRU JOASĂ TENSIUNE TETRAPOLARE CU ELICE VIZIBILĂ CU CONDUCTOARE DE ALUMINIU IZOLATE CU CAUCIUC ETILEN-PROPILENIC CU MODUL ELASTIC MĂRIT, SAU CU XLPE, SUB MANTA DE PVC


1. TENSIUNE NOMINALĂ
U0/U = 0,6/1 kV, pentru sisteme cu tensiune maximă 1,2 kV.


2. PRESCRIPŢII CONSTRUCTIVE
Caracteristicile conductoarelor, ale izolaţiei şi ale învelişului de protecţie sunt in conformitate cu prescripţiile documentului ENEL DC 4908RO, si/sau cu precizările, modificările sau completările de mai jos.


- Conductoare cu inima: din aluminiu din coardă rigidă masivă. Conductoarele sunt conforme şi lipsite de defecte superficiale.


- Izolaţie: din cauciuc etilen-propilenic cu modul elastic mărit (HEPR) de tipul CENELEC SR HD 603 - DIH 1, de culoare neagră, aplicat prin procedura extrudării într-un singur strat;

- Înveliş de protecţie: manta de policlorură de vinil (PVC) de tipul CENELEC SR HD 603 - DMV 13, de culoare gri RAL 7001; este aplicat pe izolaţie (aderent la aceasta însă nu lipit) prin procedeul extrudarii în mod uniform.


- Rasucirea inimilor: inimi rasucite în elice stânga cu perioada de rasucire egală cu de (80 ± 8) ori valoarea maximă specificata pentru diametrul D al inimilor de faza.


 
Documente

Cataloage

Scrie un review