CABLU SEPARAT INCALZIRE PARDOSEALA FARA TERMOSTAT, MAGNUM X 17W/M: MHC17 XLPE 700 W / 41.2 m / 230 V Magnum

430,91 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 12

(2 review-uri)

Buc

Cod : 120700

* preturile contin TVA

Producator:

Magnum

Transport

 • verificare colet la livrare
 • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

DESCRIERECablul MAGNUM a fost special conceput pentru instalarea în pardoseli de ciment. Distantta dintre cabluri determina capacitatea pe mp.


Acest lucru va ofera libertatea de a aplica o capacitate mai mare (timp mai rapid de reacttie, temperaturi ridicate) sau o capacitate într-adevar mai mica (temperaturi constante sau scazute), atunci când este instalat.


Instalarea este foarte simpla, deoarece cablul poate fi modelat.


Acesta poate fixat pe MAGNUM Isorol folosind banda de aluminiu si cu placi pe suprafata de beton. Mai mult decât atât, benzile Spacer sunt disponibile pentru montarea direct pe podea.


Termostatul avansat ttine cont de perioada necesara de încalzire, astfel încât podeaua este intotdeauna la temperatura potrivita atunci cand vrei. Lipsa de radiatoare pe peretti ofera libertate optima pentru decorattiuni interioare si mobilier.


Exemplu de calculare: pentru a calcula distantta corecta de cablu, împarttti numarul de mp de suprafatta la capacitatea totala a setului.


Rezultatul ar trebui sa se înmultitesca cu 17 (17 = wati pe metru de cablu întins). Primele doua cifre dupa virgula indica distantta (spattiere) între cabluri în centimetri.
Documente

Cataloage

Scrie un review

Review-urile utilizatorilor pentru Magnum CABLU SEPARAT INCALZIRE PARDOSEALA FARA TERMOSTAT, MAGNUM X 17W/M: MHC17 XLPE 700 W / 41.2 m / 230 V

 • Buyer , (o persoana a considerat acest review util)

  Am pus acest cablu in baie si pot spune ca sunt foarte incantat de confortul oferit. Acum regret ca nu am montat si in bucatarie. Nu consuma mult deoarece eu il folosesc ca sursa secundara de incalzire, ma bucur diar de confortul dat la picioare, gresie calda in baie.

  Review util? Da
 • Gheorghe,

  Perfect pentru baie si alte incaperi . A fost montat sub gresie.

  Review util? Da