Cablu autoreglabil conducta MAGNUM Trace Micro <65°C, MTM-fluoropolimer - 11 W / m @ 10 ° C Magnum

Suprafata mp

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: MGN150311

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Magnum
46.17 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

3.85 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

MAGNUM Trace Micro - MTM este o banda industriala cu auto-reglare pentru încalzire, care poate fi utilizata pentru protecttie la înghett sau menttinerea temperaturii în conducte si nave. Este adecvata în special pentru utilizarea pe conducte si instrumente cu diametre mici.


Aceasta poate fi taiata la lungimea dorita pentru a se potrivi lungimii exacte a conductei fara considerente de design complicate.


Caracteristicile sale de auto-reglementare imbunatatesc siguranta si abilitatea. Acest MTM nu se va supraîncalzi sau arde, chiar si atunci când se suprapune. Puterea de iesire se auto-regleaza în raspuns la temperatura de tteava.


MTM este disponibil, cu un învelis exterior rezistent la coroziunetermoplastic; si cu o manta de flfluor polimer exterior (polimer MTM-Fluor) în cazurile în care este necesara o rezistenta mai mare la coroziune.


Informattii suplimentare


Gradul de pierdere a caldurii depinde de diametrul conductei, se recomanda temperatura ambianta si flfluxul de izolare. Extra lichid. Utilizarea unui regulator de temperatura reduce consumul de energie.


Pentru conectarea de cablu electric se utilizeaza kit de conexune 160103 - aici  Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Cablu autoreglabil conducta MAGNUM Trace Micro <65°C, MTM-fluoropolimer - 11 W / m @ 10 ° C

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse