Cablu autoreglabil conducta MAGNUM Trace Micro <65°C, MTM 11 W / m @ 10 ° C Magnum

Suprafata mp

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: MGN150211

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


(un review)

Producator
Magnum
29.69 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

MAGNUM Trace Micro - MTM este o banda industriala cu auto-reglare pentru încalzire, care poate fi utilizata pentru protecttie la înghett sau menttinerea temperaturii în conducte si nave. Este adecvata în special pentru utilizarea pe conducte si instrumente cu diametre mici.


Aceasta poate fi taiata la lungimea dorita pentru a se potrivi lungimii exacte a conductei fara considerente de design complicate.


Caracteristicile sale de auto-reglementare imbunatatesc siguranta si abilitatea. Acest MTM nu se va supraîncalzi sau arde, chiar si atunci când se suprapune. Puterea de iesire se auto-regleaza în raspuns la temperatura de tteava.


MTM este disponibil, cu un învelis exterior rezistent la coroziunetermoplastic; si cu o manta de flfluor polimer exterior (polimer MTM-Fluor) în cazurile în care este necesara o rezistenta mai mare la coroziune.


Informattii suplimentare


Gradul de pierdere a caldurii depinde de diametrul conductei, se recomanda temperatura ambianta si flfluxul de izolare. Extra lichid. Utilizarea unui regulator de temperatura reduce consumul de energie.


Pentru conectarea de cablu electric se utilizeaza kit de conexune 160103 - aici  Scrie un reviewReview-urile utilizatorilor pentru Magnum Cablu autoreglabil conducta MAGNUM Trace Micro <65°C, MTM 11 W / m @ 10 ° C

  • Sorin,

    Masticul ar trebui livrat mai bine ambalat (s-a lipit de punga în care l-am primit). Atenție că manșonul termocontractabil are tendința să ”iasă” de pe capătul cablului în momentul contracției

    Review util? Da
Produse