Aplica L224 LED (antracit), senzor de miscare PIR 180°, pentru exterior Steinel

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 4007841033224

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Steinel
565.77 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

47.15 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Aplica LED cu senzor de miscare pentru exterior, recomandata pentru iluminarea intrarilor de casa sau scarilor de bloc. Aplica de perete cu design modern, plat, este echipata cu senzor de miscare infrarosu 180 °, acoperire de max.10 m, consum de energie de 7,5 W, flux luminos 410 lumeni. Rezistenta la socuri sau lovire IK07, protectie la intemperii IP44. Garantie 3 ani.
Soluție simpla -
Efect puternic! Lampa cu senzor de mișcare L 224 LED
Steinel Descriere si domeniu utilizare Lampa cu senzor tip aplica de perete L 224 LED
Steinel, pentru exterior, este un corp de iluminat ce ofera aspect modern intraror in casa și un iluminat ambiental placut. Lampa este dotata cu senzor de
mișcare cu unghi detecție 180°. Senzor de mișcare Steinel integrat, foarte fiabil, detecteaza eficient mișcarea
pe distanța de 10m și comuta automat aprinderea și stingerea luminii. L 224 LED ofera un flux luminos de 410 lm cu numai 7,5 wați consum de energie. Este o lampa de intrare eleganta, proiectata pentru o difuzie uniforma a luminii, proiectand o lumina calda și placuta, iar in plus, partea din spatele lampii permite un iluminat de fond ce incadreaza elegant formatul plat și modernist al lampii.
Lampa de forma patrata este incadrata de o rama decorativa din oțel, culoare antracit. Aplica de perete L 224 LED este ideala ca lampa de exterior pentru intrarea in casa. Lampa este disponibila și in varianta cu rama inox cod 400784133231. Lampa L 224 LED este dotata cu senzor mișcare 180°,
pivotabil vertical 90 ° pentru un unghi de detecție cat mai exact. Lampa de exterior L 224 LED este echipata cu senzor de mișcare cu tehnologie detecție infraroșu (pasive infra red - PIR), performant, cu
acoperire max.10 m. Abajurul este realizat din policarbonat rezistent la impact, clasa protecție IK07. L 224 LED este o lampa de exterior foarte rezistenta la intemperii, cu protecție IP 44/II și funcționare ireproșabila intre -20°C/+45° C. Garanție 3 ani. Aplica de exterior ideala pentru iluminat intrarile casei, sediile de firma, pensiuni, vile. Se poate utiliza și in spații interioare.
Acoperire și Eficiența Senzor infraroșu de mișcare cu unghi de detecție 180° si acoperire
mare, max. 10m. Corp senzor de mișcare pivotabil 90° vertical asigurand un control precis al detecției, fiind util in modificarea distanței de acțiune, dupa necesitați.
Acoperirea senzorului este de 180 grade, asigurand astfel o buna protecție prin unghiul mare de cuprindere. Lampa L 224 LED este dotata cu panou de iluminare cu becuri LED, oferind un flux luminos de 410 lm cu numai 7,5 wați consum de energie.
Lampa este echipata cu sistem integrat cu LED uri Steinel. LED-uri de foarte buna calitate, temperatura culoare
3000k/sdcm3, indice de redare a culorilor RS>80.
LED- urile sunt protejate la supraincalzire de Passive Thermo Control - sistem electronic de monitorizare. Durata de viața estimata pentru LED uri 50.000 ore. Reglaje, setari, montaj Setare crepuscularitate 2-2000 lux. Funcție reglabila pentru nivelul de luminozitate ambianta (gradul de intuneric) de la care se comuta aprindera luminii, pentru evitarea risipei de energie prin aprinderea inutila in timpul zilei.
Setare durata de aprindere intre
8 secunde
- 35
min. Aplica de perete se moteaza ușor, panoul LED si senzorul de mișcare conectandu-se printr-un singur racord. Se racordeaza la 220-230V.


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Aplica L224 LED (antracit), senzor de miscare PIR 180°, pentru exterior

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse