Aplica de perete L 22 S (inox), senzor de miscare PIR 180°, pentru exterior Steinel

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 4007841009816

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Steinel
304.56 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

25.38 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Lampa cu senzor de miscare pentru exterior, recomandata pentru iluminarea fronturilor de cladiri si intrari in casa. Dotata cu senzor de mișcare infraroșu (PIR) 180°, performant, raza de detecție max.10 m, reglabila, senzor mișcare pivotabil vertical la 90 ° pentru direcționare exacta. Protectie buna la intemperii IP44. Garantie 3 ani.
Descriere si domeniu utilizare Eleganța + Design deosebit + Economie + Rezistența = Lampa cu senzor de mișcare L 22 S Steinel Germania Aplica de perete L 22 S Steinel cu senzor de mișcare, pentru exterior, montaj pe perete. Dotata cu senzor de mișcare infraroșu (PIR), performant, raza mare de detecție max.10 m, reglabila, unghi de cuprindere 180°, senzor mișcare pivotabil vertical la 90 ° pentru direcționare exacta.
Atat senzorul de mișcare cat și abajurul sunt realizate din policarbonat rezistent la impact, lovituri (IK07). Lampa cu senzor foarte rezistenta la intemperii, protecție IP 44/II, funcționare foarte buna intre -20°C/+40° C. Garanție 3 ani
Cu un design elegant, plat și foarte modern Lampa de exterior L 22 S este recomandata pentru utilizarea de lunga durata in exteriorul casei (grad protectie umiditate IP44/II), fiind foarte rezistenta la intemperii și lovire. Ideala pentru iluminat intrarile casei, sediile de firma, la pensiuni, vile. Se poate utiliza și in spații interioare. Lampa cu senzor de miscare L 22 este dotata cu rama din oțel inoxidabil de cea mai buna calitate, abajur din policarbonat translucid, foarte rezistent la impact, cu protecție mare la lovire IK03.
Detectorul PIR (infraroșu) asigura, pe langa iluminarea eficienta, un plus de siguranța datorat razei mari de acțiune de 10 m.
Unghiul de detecție este de 180 grade, senzorul de mișcare fiind pivotant pe verticala la 90
°. Este proiectata pentru o difuzie uniforma a luminii, proiectand o lumina calda și placuta, iar in plus partea din spatele lampii permite un iluminat de fond ce incadreaza elegant formatul plat și modernist al lampii. Momentul inceperii funcționarii detecției de mișcare poate fi programat in funcție de luminozitatea ambianta (gradul de intuneric), pentru a se evita risipa de energie prin aprinderea inutila peste zi. Se poate seta durata de aprindere intre
8 secunde
- 35
min. Acoperire Raza mare de acțiune 10m; senzorul de mișcare actioneaza aprinderea luminii la orice detectie de mișcare, in raza sa de acțiune de 10m.
Corpul senzorului de mișcare este pivotabil 90° vertical asigurand un control precis al detecției, fiind util in modificarea distanței de acțiune, dupa necesitați. Unghi de acoperire senzor de miu Acoperirea senzorului este de 180 grade, asigurand astfel o buna protecție prin unghiul mare de cuprindere. Reglaje si setari Posibilitati de reglaj pentru unghiul de cuprindere al sezorului si nivelul de
crepuscularitate (se regleaza gradul de intuneric de la care poate incepe funcționarea).
Montarea este usoara, reflectorul
si senzorul conectandu-se printr-un singur racord. Se racordeaza la 220-230V.
Folosește fasung clasic E27, putere max 60 W. Compatibibilitate bec cu incandescența, bec LED, bec economic.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Aplica de perete L 22 S (inox), senzor de miscare PIR 180°, pentru exterior

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse