Termostat de perete wireless comanda Z-wave Link™ RS Cavi

491,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 14
bucata
sau

... si va contactam noi!

Cod : SRT321

* preturile contin TVA

Producator:

Cavi

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Secure este un senzor electronic ce temperatura. 

SRT321 este un termostat de perete (camera) alimentat cu baterii ( care functioneaza pe baza de baterii).. Folosind rotita cu care este prevazut dispozitivul, utilizatorul poate seta temperatura dorită in camera. Prin verificarea periodica a temperaturii si compararea temperaturii setate cu cea reala din apropierea zonei în care se află dispozitivul, acesta decide cum să opereze (controleze) comutatorul de alimentare wireless atasat, care se anexează (incorporat) la sistemul de incalzire (sursa de caldura) .In paralel printr-un portal (folosit de la distanta) conectat la software-ul consolei de control (controler-ului) Z-Wave se poate seta temperatura dorita, utilizând tehnologia (conexiunea de internet) Z-Wave. Acest lucru permite realizarea incalzirii programate pe zone.Termostatul in sine nu are niciun cronometru (timer) intern, dar execută setarile (comenzile) wireless (COMANDA CLASS THERMOSTAT_SETPOINT),( primite de la controler) si permite configurarea local

Senzorul de camera este construit cu senzor de temperatură incorporart, care masoara temperatura ambianta. Acesta  permite  controlul incalzirii, în functie de temperatura camerei si este prevazut cu butoane pentru comanda locala . 

Montajul acestuia in camera nu necesita fire, senzorul este prevazut cu baterii Alkaline 2 x AA, 1.5 V pentru alimentare iar comunicarea se face wireless z-wave pe distante de maxim 30 metri fata de unitatea centrala sau repetitoare.  Garantia de functionare a bateriilor  este de 4-5 ani.

Acest tip de senzor face parte din sitem complet de automatizare tip ""casa inteligenta""

Caracterisitici tehnice :

Dimensiuni 76 mm x 76 mm x 23 mm

Grad de protectie Ip21

Temepreatura de lucru 0-40 grade

Display lcd cu functie de afisare temperatura si nevel baterie

Functie de iluminare cu led 

Frecventa semnal 868.42 MHz

 

 
Documente

Scrie un review

Suna acum