Pachet control de la distanta pentru 4 calorifere clasice

2.588,41 lei 2.329,57 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
sau

... si va contactam noi!

* preturile contin TVA

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Pachetul presupune 4 capete termostatate care se monteaza pe caloriferul normal in locul robinetului clasic plus o centrala de gesiune de la distanta pentru realizare de scenarii predefinite. 

Astfel se pot face economii insemnate datorita utilizari economice a energiei termice. Se pot realiza scenarii de temperaturi, independent pentru fiecare calorifer in parte, scenarii orare cu temperaturi diferite in functie de gradul de ocupare al camerelor.

In cazul conectarii la un senzor de geam deschis, atunci se pot face scenarii de inchidere automta incalzire calorifer dupa un anumit timp setat.

In plus centrala poate gestiona pana la 255 dispozitive dupa cum ar fi senzori de fum, senzori de inundatie, senzori de monxid de carbon ( impotriva axfisierii), senzori de miscare, se pot comandat prize de curent, dispozitive smart tv, camere video, etc etc.

Detalii despre centrala aici: http://www.materialeelectrice.ro/detalii-produs/fibaro/unitate-centrala-home-center-lite-26468

Detalii despre cap termostatat calorifer clasic aici:  http://www.materialeelectrice.ro/termostat-wireless-z-wave-calorifer 

Alte dispozitive care pot fi controlate de centrala aici: http://www.materialeelectrice.ro/sisteme-complete-wireless 

 
Suna acum