Fibrodiscuri pentru Otel, Otel inoxidabil, Metal universal FS 764 ACT - Diametru 180mm, Alezaj 22mm Kronenflex

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 316487

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Kronenflex
0 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Fibrodiscul FS 764 ACT – fibrodiscul pentru un grad mare de indepartare a materialului pe oțel și inox FS 764 ACT de la Klingspor este un fibrodisc pentru utilizarea pe oțel și inox. Fibrodiscul permite lucrari de șlefuire cu grad mare de indepartare a materialului. Materialul abraziv este corundul. Legarea din rețeta ACT speciala Klingspor genereaza o aderenta remarcabila a granulelor, care impreuna cu suportul din fibre vulcanice creeaza un produs abraziv extrem de rezistent. Avantajele sunt:
Durata de viața peste medie
Colmatare minima
Lucrul cu grad mare de indepartare a materialului
Aspect omogen al șlefuirii Lucrari de șlefuire grosiere și agresive cu fibrodiscul FS 764 ACT Combinația robusta dintre suport, legare și granulație permite șlefuirea agresiva a metalelor, indepartarea ruginii de pe piesele de metal, lucrarile de șlefuire grosiere, prelucrarea cordoanelor de sudura și lucrarile de debavurare. Pentru a nu fi depașita viteza maxima admisa de 80 metri pe secunda, in funcție de diametrul discului, respectiv a suportului de fixare, trebuie respectate anumite turații maxime:
13.300 rotații pe minut la diametrul de 115 mm
12.200 rotații pe minut la diametrul de 125 mm
8.500 rotații pe minut la diametrul de 180 mm Utilizarea fibrodiscului FS 764 ACT Fibrodiscul FS 764 ACT este disponibil in granulații de la foarte grosier pana la fin. In acest fel, fibrodiscul FS 764 ACT este potrivit in special pentru lucrari cu un grad mare de indepartare a materialului și lucrari de șlefuire agresive. Aspectul final al șlefuirii este influențat in mod decisiv de suportul de fixare La Klingspor ofera doua suporturi de fixare diferite pentru fibrodiscuri: suportul de fixare ST 358, cu duritate medie și neted, și suportul de fixare ST 358 A, dur și cu nervuri. Aspectul șlefuirii este influențat in mod decisiv de tipul de suport de fixare utilizat. Pentru un aspect uniform al șlefuirii se recomanda suportul de fixare cu duritate medie, de exemplu pentru rotunjirea marginilor sau șlefuirea mai fina a suprafețelor de metal. Suportul de fixare dur și cu nervuri este folosit la lucrarile de șlefuire mai grosiere și agresive, de exemplu la ruperea marginilor sau lucrarile de debavurare grosiere. Diametru: 180 mm
Alezaj: 22 mm
Granulatie: 60
Vmax: 80 m/s
Turatia admisa: 8.500
Tip abraziv pe suport: FS 764
Forma alezaj: Gaura in stea

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Fibrodiscuri pentru Otel, Otel inoxidabil, Metal universal FS 764 ACT - Diametru 180mm, Alezaj 22mm

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse