Cizme de siguranta înalte GREVEN s3L sR negru 45 Hoegert

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: HT5K592-45

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Hoegert
0 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Cizmele de siguranta GREVEN sunt incaltaminte care combina manopera de inalta calitate cu functionalitatea, necesara in multe medii de lucru. Acestia indeplinesc clasa de siguranta S3, in conformitate cu standardul ISO 20345:2011, ceea ce inseamna ca au fost conceputi pentru a proteja picioarele in conditii dificile, asigurand in acelasi timp confortul de utilizare. Partea superioara a cizmelor este confectionata din piele nubuc, apreciata pentru durabilitatea si aspectul estetic. Pielea nubuc este moale la atingere, dar in acelasi timp rezistenta la deteriorare, ceea ce este important atunci cand incaltamintea este expusa la diversi factori. Interiorul incaltamintei este finisat cu o tesatura din plasa, care asigura o circulatie adecvata a aerului. Partea din spate a cizmei este intarita cu tesatura Oxford, ceea ce adauga un plus de durabilitate acestei parti cheie a pantofului. Talpa este confectionata din spuma poliuretanica HI-POLY si ajuta la reducerea oboselii piciorului atunci cand purtati pantofii pentru o perioada lunga de timp. Cizmele GREVEN sunt echipate cu o varful din material compozit, care ofera protectie a varfului impotriva impacturilor de pana la 200 J. In plus, o talpa antiperforare din Kevlar ofera protectie impotriva obiectelor ascutite. Cizmele de siguranta GREVEN combina siguranta si functionalitatea cu confortul si stilul, raspunzand nevoilor profesionistilor care cauta incaltaminte de incredere pentru munca. realizate in conformitate cu standardul care specifica cerintele pentru incaltamintea de siguranta - ISO 20345:2011; clasa de siguranta a incaltamintei de protectie - S3L; proprietati antiderapante - SR; partea superioara a incaltamintei este realizata din piele nubuc; interiorul incaltamintei este realizat din tesatura de plasa; partea din spate a incaltamintei este realizata din tesatura Oxford; talpa este realizata din spuma poliuretanica HI-POLY; varf compozit pentru o mai buna protectie a degetelor de la picioare (rezista la impacturi de pana la 200 jouli); talpa antiperforare din Kevlar; talpa exterioara cimentata - EVA/caciuc; partile laterale de deasupra talpii - poliuretan de dubla densitate (KPU); sistem de fixare - siret; elemente reflectorizante; greutate: 761g. Toc incorporat da Certificat CE exista Culoare negru 407 Varf compozit da Constructie da Certificat CEA exista Certificat EN ISO 20345 da KAT.II da Talpa antiperforare Kevlar da Antiderapant da Exterior da Clasa de protectie S3 S3 da Sezonalitate toamna iarna Sex barbat Talpa cauciuc+EVA/cimentata tesatura superioara KPU tesatura superioara piele da

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Cizme de siguranta înalte GREVEN s3L sR negru 45

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse