Senzor de inundatie wireless Fibaro Fibaro

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: FGFS-101

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fibaro
265.1 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Senzorul de inundatie Fibaro – design inovator, dimensiuni compacte si o multimede functii aditionale. Senzorul de inundatie Fibaro este cu adevarat remarcabil. Acest dispozitiv unic poate garanta siguranta ta si a familiei tale. Prin precizia si tehnologia sa avansata Senzorul Fibaro te avertizeaza inprivinta unei inundatii, a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii.


Toate acestea intr-un singur dispozitiv care nu are nevoie de intretinere sau de instalare.


Functii suplimentare :


Senzor de inclinare - Detecteaza miscarea sau inclinarea la mai mult de 15 grade.Trimite o alerta in cazul in care senzorul este mutat.


Alarma cu sirena - Alarma incorporata te ajuta sa reactionezi rapid in caz deinundatie sau de schimbare brusca de temperatura.


Sonda telescopica - Senzorul de inundatie Fibaro este singurul din lume care functioneaza perfect pe suprafete denivelate, multumita sondelor telescopice din aur care sunt suficient de flexibile pentru a compensa suprafata denivelata.Intrare / Iesire - Terminalul de intrari permite conectarea unei sonde externe si instalarea senzorului in orice locatie. Terminalul de iesiri permite conectarea la un sistem de alarma.


Senzor de temperatura - Senzorul de temperatura incorporat poate fi folosit pentru acontrola un sistem de incalzire prin podea sau pe post de senzor de alarma pentru incendii, detectand cresterea brusca a temperaturii.


Alimentare cu baterie - O singura baterie este suficienta pentru a alimenta senzorul 2,5 ani.


Prevenire interventie - Carcasa speciala contine un buton care protejeaza senzorulimpotriva deschiderii accidentale.


Indicator vizual - Pe langa alarma dispozitivul poate emite alerte si prin intermediul culorilor emise de LED-ul RGB incorporat.


Senzorul nostru este un dispozitiv complet. Poate fi alimentat cu baterie sau curent, in functie de locatia de operare. Senzorul functioneaza pe 12 sau 24 VDC. Multumita terminalului de iesire, senzorul de inundatie Fibaro poate fi integrat la orice sistemde alarma. Terminalul de intrare permite conectarea unei sonde externe pentru folosirea senzorului in locuri cu accesibilitate limitata.Orice miscare sau relocare poate face ca senzorul sa nu mai functioneze, motiv pentru care detectorul incorporat indica orice miscare sau orice incercare de deschidere. Un raport va fi trimis utilizatorului principal pentru ca suntem constienti ca senzorul este un dispozitiv foarte important, cu o responsabilitatefoarte mare, aceea de a ne monitoriza casa.Poate functiona in orice locatie unde ainevoie de el. Chiar daca nu poate fi instalat intr-un loc anume, poti oricand sa conectezi osonda cu fir pentru a detecta scurgerile.


Poti afla ce s-a intamplat dintr-o singura privire, multumita indicatorului cu lumina colorata. In functie de culoarea LED-ului incorporatpoti afla daca senzorul a detectat apa, sau o crestere / scadere a temperaturii. Cu testerul de acoperire Z-Wave incorporat poti determina cu usurinta daca locul pe care l-ai ales pentru senzor permite comunicarea cu controllerul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea corecta a senzorului.Senzorul este conceput pentru a functiona in cele mai grele conditii. Functioneaza la temperaturi extreme- de la -10 la + 95 grade celsius.


Pericolul unei inundatii detectat de senzor declanseaza raspunsul Sistemului Fibaro care raspunde automat oprind alimentarea cu apa. Instaland o supapa solenoida si un Releu Fibaro, sistemul va raspunde automat si va opri alimentarea cu apa. Senzorul Fibaro de inundatie impreuna cu o supapa solenoida si un Releu Fibaro iti garanteaza siguranta deplina a casei tale.Pentru incalzire in pardoseala este greu sa determini temperatura optima si sa opresti incalzirea la momentul potrivit pentru a evita temperaturi incomode. Multumita senzorului de temperatura integrat, senzorul de inundatie Fibaro te poate ajuta sa coordonezi incalzirea prin podea. Fibaro Home Center 2 asigura temperatura ideala pentru confortul familei tale, totul cu cel mai mic consum de energie posibil.


Pentru ca senzorul Fibaro rezista in cele mai grele conditii, poate fi folosit in fata casei (senzor de degivrare) pentru a monitoriza temperatura de la nivelul aleii.In caz de inghet este posibil ca masina sa alunece la iesirea din garaj.De ce sa provoci accidente atata timp cat senzorul Fibaro poate preveniformarea ghetii in jurul casei tale?


Senzorul rezista la temperaturi extreme. Orice schimbare brusca de temperatura declanseaza o alarma la panoul de comanda si o alerta va fi trimisa catre telefoanele mobile. Din fericire senzorul de inundate poate detecta rapid un incendiu , mai ales daca detectoarele de incendiu din casa au probleme. Senzorul Fibaro este un dispozitiv de protectie aditional binevenit la sistemul de alarma din casa contra incendiilor.


Posibilitatea de asociere cu numeroase dispozitive si scenariile extinse permit panoului de control Home Center 2 sa actioneze independent imediat dupa cea fost detectat riscul unei inundatii sau al unui incendiu. La cea mai mica scurgere de langa masina de spalat senzorul de inundatie trimite un semnal Releului Fibaro careva inchide supapa solenoida, si va deconecta masina de spalat de la alimentare prin intermediul prizei de perete Fibaro. In caz de detectare a focului, Releul Fibaro opreste gazele si panoul Fibaro aprinde luminile care marcheaza ruta de evacuare. In acelasi timp sistemul de ventilatie functioneaza la nivel maxim pentru a elimina fumul. Acestea sunt doar cateva din posibilitatile pe care ti le ofera asocierea modulelor si a dispozitivelor Fibaro.


Senzorul de inundatie Fibaro isi primeste update-urile in mod automat, fara nici o actiune din partea utilizatorului individual, astfel incat nu va fi niciodata nevoie sa pierzi timp pentru a actualiza software-ul.


Pentru siguranta ta si pentru a ne asigura ca dispozitivul functioneaza corect, senzorul este echipat cu un tester de acoperire a reteleiZ-Wave. Comunicarea in reteaua wireless Z-Wave iti permite sa stai conectat la panoul de control pe distante mari si prin conectivitate indirecta, folosind alte module Z-wave. LED-ul incorporat iti permite sa verifici foarte usor daca senzorul se afla in raza deacoperire si daca poate comunica cu Sistemul Fibaro sau daca are nevoie de alta locatie.


Scrie un review

Produse