Spot subacvatic 1x3w RGB Arelux

691,57 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 20
Buc

Cod : PL01RGB40

* preturile contin TVA

Producator:

Arelux

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Corp de iluminat spot LED de 3W RGB FULLCOLOR cu montaj exclusiv subacvatic (IP68), incastrat in pardoseala sau perete, avand adancimea maxima de imersie de maxim 2m.


 


Echipat cu un LED de putere de 3W.


Temperatura de culoare alb rece 6000k.


Spotul este livrat capsulat, cu garnituri de etansare din silicon, echipat cu doza de incastrare din material plastic cu rezistenta termica si mecanica inalta si cablu de alimentare.


Corp
Corpul din inox turnat AISI 316. Rama ?i suruburile de fixare din inox AISI 316. Garnituri de etansare din silicon. Doza din material plastic cu inalta rezistenta termica si mecanica.


Sistem optic
Lentila din policarbonat cu dispersie de 40 grade . Dispersor din sticla clara cu rezistenta mecanica marita.tensiune de lucru 24vcc, protejat la praf si umiditate (IP67).


Alimentator la tensiune constanta (24V), protejat la praf si umiditate (IP67), generator de semnal RGB si amplificator de semnal RGB (pentru mai multe corpuri montate în circuit). Generatorul si amplificatorul se instaleaza intr-o doz? avand gradul mimim de protectie IP67. Toate elementele de alimentare si control se comanda separat


Alimentatorul se instaleaza in spatii in care este posibila racirea acestuia (se comanda separat).


Aplicatii
Iluminatul decorativ în piscine sau fantani.


 
Documente

Cataloage

Scrie un review