Senzor CO (detector monoxid de carbon) Fibaro

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: FGCD-001

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fibaro
444.95 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

37.08 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Monoxidul de carbon este un gaz invizibil si inodor, extrem de periculos pentru oameni si animale.


Intoxicaţia cu monoxid de carbon este din ce în ce mai frecventa si a devenit o problema serioasa. 


Chiar daca nu in toate cazurile intoxicatia cu monoxid de carbon este fatala, trebiie acordata o atentie deosebita calitatii aerului din incaperi.Senzorul de monoxid de carbon (CO) FIBARO este un detector de monoxid de carbon, ultra-usor, compact, alimentat la baterie, proiectat pentru a fi amplasat pe perete. Sensibilitatea sa ridicata permite detectarea prezentei gazului de tip monoxid de carbon (CO) în stadiu incipient, cu scopul de a preveni intoxicatia cu monoxid de carbon.


Alarma este semnalizata cu ajutorul unei sirene integrate, a unui indicator LED cu iluminare intermitenta si prin trimiterea de comenzi catre dispozitivele din reteaua Z-Wave. In plus, dispozitivul este echipat si cu un senzor de temperatura.Senzorul de monoxid de carbon FIBARO poseda licenta Kitemark BSI - Institutul Britanic de Standarde, recunoscut la nivel mondial drept unul dintre cele mai importante organisme de testare si certificare. Prezenta simbolului Kitemark BSI pe un produs semnifica faptul ca respectivul produs este subiectul unui proces continuu de testare si control, beneficiind de un nivel de performanta corespunzator celor mai înalte standarde de siguranta.Caracteristici cheie:
Compatibil cu orice controller Z-Wave sau Z-Wave Plus
Permite modul protejat (mod de securitate retea Z-Wave), cu standard criptare AES-128
Poate fi utilizat ca detector de monoxid de carbon autonom
Se monteaza pe perete
Complet wireless, alimentare prin baterii
Alarma este semnalizata cu ajutorul unei sirene integrate si a unui indicator LED cu iluminare intermitentaSenzor de temperatura încorporat


 Specificatii tehnice:


Tip baterie: CR123A 3.0V (inclusa)
Durata viata baterie: 3 ani la setarile implicite (testat cu Panasonic Industrial Lithium)
Durata de viata în conditii obisnuite: 8 ani
Interval de masurare a concentratiei de CO: 0-450 ppm
Acuratete masurare: ±10ppm / ±5%
Temperatura operationala: 0 - 50°C
Timpi de raspuns alarma pe setarile implicite: 50ppm 60-90min; 100ppm 10-40min; 300ppm <1.5min
Nivel sonor sirena alarma: 85 dBA la 3 metri
Respecta directivele UE: R&TTE 1999/5/EC; RoHS 2011/65/EU; EN 60950-1
Protocol radio: Z-Wave Plus (chip seria 500)
Frecventa radio: 868.4, 868.42 sau 869.8 MHz EU; 908.4, 908.42 sau 916.0 MHz US; 921.4, 921.42 sau 919.8 MHz ANZ; 869.0 sau 869.02 MHz RU;
Raza de actiune: pana la 50 m exterior; pana la 40 m interior (variaza functie de topografie si structura cladirii)
Dimensiuni (diametru x înaltime): 65 x 28 mm


Intoxicatiile cu monoxid de carbon apar adesea din cauza defectiunilor la aparate de incalzire cu combustie, precum soba, semineu, aragaz, radiator cu petrol, gratare ori autovehicule în functionare în incaperi închise. Nivelul redus de oxigen conduce la o ardere incompleta a gazului, astfel încat in incapere este degajat monoxid de carbon. Una din cele mai frecvente cauze ale intoxicarii cu monoxid de carbon sunt instalatiile de incalzire cu combustie, insuficient ventilate.


Cu ajutorul acestui senzor si prin intermediul centralei smart se poate controla automat un sistem de ventilare conectat la centrala sau se poate trimite un simplu mesaj de avertizare pentru deschiderea geamurilor din incapere


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Senzor CO (detector monoxid de carbon)

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse