Profil încastrat cu LED-uri 1120mm 33.6w alb cald Arelux

0,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 0
bucata

Cod : JN120WW34

* preturile contin TVA

Producator:

Arelux

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Element de structură pentru montaj încastrat, cu lungimea de 560mm și lățimea de 116mm, echipat cu un modul liniar cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb cald. Poate fi utilizat pentru montajul individual (împreună cu două elemente de capăt), sau pentru realizarea de structuri luminoase continue, liniare sau cu unghiuri de 90°, cu ajutorul accesoriilor aferente. Se livrează împreună cu dispersorul opal tip A din PMMA opal.


Corp
Profil din aluminiu extrudat, vopsit în câmp electrostatic, culoare alb mat, echipat cu setul de cleme pentru instalarea în tavanul fals.


Sistem optic
Reflector și suport pentru modulele cu LED-uri și alimentator din profil de aluminiu vopsit în câmp electrostatic, culoare alb mat. Dispersor opal din PMMA, în același plan cu structura corpului de iluminat, cu un randament al transmisiei fluxului luminos de 62%.


Aparataj de alimentare 
Alimentator TRIDONIC în curent constant (700mA), model LCI 20W 700mA TEC Ip, montat la partea superioară a suportului modulelor cu LED-uri. Clemă de conexiuni 2P+N (10A/250V, 2,5mm²) cu autoblocare.


Aplicații
Iluminatul general sau local în birouri, zone de recepție, săli de conferințe, sau spații de lucru cu publicul. Montaj individual sau în structuri luminoase continue.


Tip Led SMD 5630 SAMSUNG


Putere 16.8W lumina alb cald sau neutruJN120NW17


Dimensiuni :Fotometrie 

 


.


 


 


 
Documente

Cataloage

Fise tehnice

Scrie un review