Priza schuko cu functie de masurare consum- Fibaro Fibaro

304,22 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 9
Buc
sau

... si va contactam noi!

Cod : FGWPF-102 ZW5

* preturile contin TVA

Producator:

Fibaro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Priza FIBARO cu functie de masurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent, sofisticat si extremde compact, care poate fi controlat de la distanta. Nu necesita nici un fel de intretinere. Aceasta priza cu contor poate fi folosita impreuna cu orice tip de dispozitiv electric, monitorizandu-i consumul.

Priza cu contor nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o conectati la o priza si apoila orice tip de dispozitiv electric.Este simplu sa adaugati prizele la Sistemul Fibaro cu ajutorul interfetei foarte usor de folosit.

Inelul RGB LED din cristal informeaza asupra consumului dispozitivului conectat, schimbandu-si culoarea.

Interfata Home Center 2 genereaza grafice detaliate care arata istoricul consumului de energie in casa. Aveti astfel posibilitatea sa planificati eficient costurile pentru consumul de energie . Consumul de energie al tuturor aparatelor conectate la sistem este afisat in grafice. Aveti posibilitatea sa accesati o lista cu cele 5 aparate care consuma cel mai mult. Graficul din interfata Home Center 2 va indica fie aparatele, fie camerele cu cel mai mare consum.

Priza are un capac incorporat, respectand normele de securitate. Puteti avea astfel mereu certitudinea ca siguranta copiilor dumneavoastra nu este pusa in pericol.

Priza nu permite includerea in retea a unui dispozitiv defect, protejand astfel intreg circuitul.Poate de asemenea sa semnaleze daca un aparat nu functioneaza corect. Exemplu- Frigider defect - Priza cu contor impreuna cu Home Center 2vor opri automat aparatul defect si voremite o avertizare. Imediat dupa ce priza cu contor opreste aparatuldefect veti primi un scurt raport prin SMS* sauemail. Alerta va aparea de asemenea in interfata Home Center 2 .

Priza de perete FIBARO este un dispozitiv miniatural unic care va permite sa controlati consumul de electricitate din casa. Schimbarea culorii inelului de cristal cu LED va indica exact consumul aparatului conectat. Totodata, senzorul de temperatura incorporat va avertizeaza cu un flash violet daca temperatura depaseste 55 °C. Alarma porneste si daca se depaseste sarcina maxima admisa de 2.5 kW.

Priza cu contor FIBARO poate testa raza de acoperire a reteleiZ-Wave - statusul conectivitatii este indicat dupa o citire rapida.Porniti procesul de testare apasand butonul de pe carcasa cateva secunde.Lumina violet indica modul de testare in care se afla priza. Puteti determina astfel acoperirea in functie de culoarea prizei.

Conectati priza de perete la consola de joc sau la televizorul din camera copiilor si puteti decide cand si cat timp pot copiii sa le foloseasca. Puteti alege setarile consolei si/sau ale televizorului si totodata sa le controlati de la distanta.

Inelul cu LED emite o lumina alba sau albastra cu intensitate mica atunci cand este conectat la o sursa de curent. Priza preia astfel rolul unei lampi aflate pe noptiera. Lumina poate fi setata temporal apasand butonul din lateralul carcasei.

Puteti sa va actualizati periodic dispozitivul cu ajutorul Home Center 2, folosind modul wireless, de fiecare data cand exista un firmware disponibil. Nu este necesar sa conectati la PC, este suficient sa apasati butonul de Update si sa va petreceti timpul liber asa cum doriti.
Documente

Cataloage

Scrie un review

Produse compatibile