Aplica de perete/plafoniera RS 160 LED (alb) de interior, senzor miscare 360, 1000 lm, LED, IP44, Steinel Steinel

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 4007841053987

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Steinel
0 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Aplica de perete sau tavan Steinel, pentru interior RS 160 LED, cu senzor de mișcare. Iluminare puternica de 1000 lm cu un consum de numai 9 W, RS 160 LED Steinel este ideala pentru holuri de intrare in casa, coridoare mari, casa scarilor la bloc sau casa, intrari in casa, cai de acces. Aplica de perete sau tavan cu posibilitate de conectare cu alte aplice sau plafoniere.
Poate funcționa ca aplica de perete cu
senzor de mișcare
sau plafoniera. Confort maxim prin aprinderea controlata a luminii, iluminare puternica cu lumina alba calda 3000K, Aplica are abajur din sticla mata. Iluminarea se face cu sistem LED Steinel integrat, cu durata de viața estimata de pana la 30 de ani.
Instalare și montare usoara pe perete sau tavan. Include accesorii de montaj. Aplica are protecție la stropirea cu apa și la impuritați, praf, IP44. Opțiune de conectare a unui ventilator de baie sau a unui alt corp de iluminat. Garanție 3 ani Aplica de interior, de perete sau tavan, RS 160 LED Steinel, interconectabila, fara senzor de mișcare. Aplica de perete sau tavam, model clasic, elegant, cu abajur din sticla mata, este corpul de iluminat perfect pentru holuri mari de intrare in casa, bucatarie, bai mari, birouri sau pentru iluminat casa scarii la blocurile de locuințe, pe coridoare mari, la firme, hoteluri sau pensiuni. Diametru 31 mm.
• Iluminat economic și puternic. Aplica de interior RS 160 LED ofera iluminare puternica 1000 lm, cu un consum de numai
9 W.
• Senzor de mișcare 360°- senzor cu detecție HF, special destinat pentru coridoare, bai, holuri, spații de interior Iluminare XXL interconectabila.
Aplica de perete sau tavan are posibilitate de conectare cu alte aplice sau plafoniere cu senzor de mișcare, interconectata cu alte corpuri de iluminat, ori poate funcționa ca o aplica sau plafoniera LED convenționala cu comutare prin intrerupator. Permite conectarea unui ventilator de baie. •
Confort maxim prin aprinderea treptata a luminii, iluminare puternica cu lumina alba calda 3000K, cu abajur din sticla mata.

Nu mai trebuie inlocuite vreodata becurile, aplica are sistem iluminare LED Steinel integrat, cu o durata de viața estimata de pana la 30 de ani

Instalare și montare ușoara pe perete sau tavan. Include accesorii de montare. •
Aplica are protecție IP44
la stropirea cu apa, impuritați, praf. •
Opțiune de conectare a unui ventilator de baie sau a unui alt corp de iluminat. •
Aplica indicata pe holuri, coridoare, baie, casa scarilor și bai mari. • Design clasic, fara varsta. Datorita senzorului de mișcare care este integrat complet in corpul lampii li nu se vede la exterior, aplica se poate pe holuri de intrare in casa, sau blocuri • Ușor de montat, ușor de reglat.
Aplica cu senzor RS 160 LED se poate monta simplu pe perete sau tavan, iar reglajele senzorului se fac ușor prin butoane amplasate la indemana. Reglaje multiple- se poate regla timpul de aprindere 5 sec-15 min., prag luminozitate 2-2000 lux, distanța acoperire senzor de mișcare reglabila intre 1-8 m. • Dubla utilizare: aplica de perete sau plafoniera. Montaj pe perete sau tavan, permite amplasarea ușoara in funcție de necesitati. •
Garanție 3 ani. •
Se racordeaza la 220-230V.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Aplica de perete/plafoniera RS 160 LED (alb) de interior, senzor miscare 360, 1000 lm, LED, IP44, Steinel

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse