DETINE CONTROLUL CAMINULUI TAU

ORICE TRANSMITATOR

Pentru a detine controlul wireless, aveți nevoie de cel puțin 1 transmițător și 1 receptor. Receptoarele pot fi recunoscute de pachetul lor albastru. Receptoarele Trust Smart Home pot funcționa fără fir (wireless) prin intermediul smartphone-ului, tabletei și / sau PC-ului datorită sistemului Octopus Control Station ICS-2000.

ORICE RECEPTOR

Trust Smart Home oferă transmițătoare în linia de pornire, care pot fi conectate la receptoare pentru a start line, care pot fi conectate la receptor pentru a diminua sau a porni / opri iluminarea. Asigurați-vă că receptorul dvs. este alimentat și conectat cu un emițător. Odată ce receptorul și emițătorul sunt conectate, puteți controla iluminatul.

KIT ILUMINAT

Creați propriul sistem de iluminare fără fir prin combinarea emițătoarelor și receptoarelor.

CONFORT DIN CANAPEAUA DUMNEAVOASTRA

 

Construiți propriul sistem cu Start line de la Trust Smart Home. Alegeți un emițător, de exemplu o telecomandă sau un întrerupător de perete fără fir și conectați-l cu un receptor. Odată ce emițătorul și receptorul sunt conectate, puteți controla iluminarea. Pe lângă o telecomandă ușor de utilizat, sunt disponibile și alte opțiuni de control. Produsele Trust Smart Home sunt de asemenea, compatibile cu produsele CoCo.

CONFIGUREAZA PROPRIA CASA INTELIGENTA

Trust Smart Home oferă receptoare în gama START LINE, care pot fi conectate cu emițătoare pentru a comuta, diminua sau a porni / opri iluminarea. Asigurați-vă că receptorul dvs. este alimentat și conectat cu un emițător. Odată ce receptorul și emițătorul sunt conectate, puteți controla iluminatul. Produsele Trust Smart Home sunt, de asemenea, compatibile cu produsele CoCo.

PLUS LINE (SECURITY)

Configurati-va propriul sistem de securitate wireless cu produsele de securitate de la Trust Smart Home. Sistemul de securitate protejează împotriva vizitatorilor nedoriți. Configurați ușa și fereastra sau senzorul de mișcare care vă trimite o notificare de avertizare și ia măsuri în cazul în care există o încălcare a securității. Produsele Trust Smart Home sunt, de asemenea, compatibile cu produsele CoCo.

ZIGBEE

Trust Smart Home introduce Zigbee, limbajul dispozitivelor conectate în case pentru a îmbunătăți confortul, optimizeaza și reduce consumul de energie. Creați un sistem inovativ si inteligent prin combinarea a zeci de produse Zigbee compatibile. Experimentați confortul automatizării cu o singură aplicație pentru telefonul smartphone și pentru tabletă.

TRUST SMART HOME APP

Controlați și programați sistemul Trust Smart Home cu telefonul smartphone / tabletă iPad, iPhone sau Android.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Top