Smart Home protectie foc si apa

1.840,56 lei 1.748,53 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
sau

... si va contactam noi!

* preturile contin TVA

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Controleaza TV-ul, Home Cinema, Hi-Fi si alte dispozitive in timp ce folosesti scenariile si asocierile, schimband canalele si regland volumul, totul direct din aplicatie
Folosind Fibaro nu ai nevoie de alta telecomada in afara de telefonul mobil sau de tableta
Prin functia de management al consumului, Fibaro poate monitoriza consumul de energie si putere, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum. Sunt prezentate statistici detaliate care te auta sa faciestimari ale facturilor viitoare.
Sistemul Fibaro te va anunta imediat in privinta unui incendiu, inundatii, spargeri sau scurgeri de gaze si va lua masurile adecvate - de exemplu oprirea alimentarii sau a sistemului de ventilatie si afisarea de mesaje de evacuare. In caz de incercari de spargere, FIBARO poate declansa alarme vizuale si acustice, poate aprinde toate luminile sau trimite imagini de la camerele de supraveghere direct pe telefonul mobil.
Sistemul inteligent Fibaro poate uda gradina exact atunci cand este nevoie - nu va lasa plantele sa se usuce intr-o zi torida si nici nu le va uda in exces atunci cand ploua.
Prin FIBARO poti porni caldura si seta temperatura dorita in timp ce inca te afli la birou. Cu ajutorul panoului de control pentru Climat poti seta ce camere sunt incalzite, cand si pana la ce temperatura.
Casa ta stie mereu unde te afli multumita geolocalizarii. Cand pleci de acasa sistemul opreste dispozitivele nefolosite, activeazasistemul de alarma si simuleaza prezenta pentru a descuraja spargerile. In timp ce calculeaza ruta de intoarcere, sistemul regleaza temperatura si ruleaza scenarii pre-programate pentru pregatirea sosirii tale. Economie, siguranta si confort – FIBARO.
Ai uitat sa scoti fierul de calcat din priza? Nicio problema. Ia telefonul, porneste aplicatia FIBARO si s-a rezolvat. Folosind accesul de la distanta de oriunde in lume, potiverifica ce se intampla, poti controla dispozitivele,parametrii de incalzire si multe altele.
Cu sistemul FIBARO poti decide cat timp petrec copiii infata televizorului TV, la calculator sau pe consola de joc. Creeaza un orar sau controleaza de la distanta operarea acestor dispozitive .

Caracterisitci :

CentralaHC Lite, un dispozitivmicut cu un potential imens; incredibil de rapid sieficient. Controleaza casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta

Senzorul de inundatie Fibaro este cu adevarat remarcabil. Prin precizia si tehnologia sa avansata Senzorul te avertizeaza in privinta unei inundatii, a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii.

Senzor de fum construit din material de cea mai buna calitate, cu un numar imens de perforatii, astfel ca fumul intra foarte usor in camera de detectie, semnaland incendiul extrem de rapid, Senzorul de fum FIBARO ofera protectie maxima, reducand la minim pagubele.
Suna acum